Meny
13.08.2021

Teslautfordrer i rute med leveranser

Lucid Air, er planlagt levert i Norge første halvdel av 2022, men skal rulle ut på amerikanske veier allerede denne høsten.

CEO Peter Rawlinson sier selskapet er i rute med leveranser, den første modellen.

- Lucids visjon er å virkelig masseindustrialisere elbiler og elektriske systemer gjennom utviklingen av den mest avanserte teknologien som kan tenkes, sier Peter Rawlinson, administrerende direktør og CTO, Lucid Group.
   - Lucid Air representerer neste generasjon elbiler og skaper nye standarder for interiørkomfort, rekkevidde, effektivitet og kraft. Vi er i rute for å møte de forventede leveranser de neste to årene, og vi ser frem til å glede våre kunder over hele verden med de beste elbilene som noen gang er laget.
   Rawlinson legger til: "Takk til alle kollegaene mine over hele landet, fra hovedkvarteret vårt i California, til fabrikken vår i Arizona, for deres fremragende innsats og evnen til å stille spørsmål til hva som er mulig hver dag. Jeg er stolt av Lucids kjernefundamenter, bygget på nysgjerrighet, besluttsomhet og gode ingeniørprinsipper.
   - Lucid har bransjeledende teknologi, klar etterspørsel etter sine produkter, og er i rute for å levere sine fantastiske biler til kunder i andre halvdel av dette året. Vi er glade for å støtte Lucids overgang til et offentlig selskap, og trygge på deres evne til å møte udekkede behov i bilindustrien, som  beveger seg  mot  elektrifisering i et raskt tempo og i global skala, sier Michael S. Klein, styreleder og administrerende direktør i Churchill Capital Corp IV.
   Selskapet tar fatt på neste fase av veksten, da det bringer Lucid Air til markedet og utvides raskt for å oppfylle målet om å tilby et bredt spekter av produkter drevet av selskapets egne produsenteide teknologi. Lucid passerte nylig 11000 betalte reservasjoner for Lucid Air; Dream Edition, Grand Touring-utgaven og både Touring- og Pure. Selskapet produserer nå Lucid Air på fabrikken i Arizona og gjennomfører også kvalitetskontroller før kundeleveransene.
 

Om Lucid Group
Lucids oppdrag er å inspirere til bruk av bærekraftig energi ved å skape de mest fengslende elbilene, sentrert rundt den menneskelige opplevelsen. Selskapets første bil, Lucid Air, er en toppmoderne luksus sedan med en California-inspirert design understøttet av race-bevist teknologi. Med luksuriøs innvendig plass i et mellomstort utvendig fotavtrykk, forventes utvalgte modeller av Air å være i stand til en projisert EPA-rekkevidde på over 500 miles. Kundeleveranser av Lucid Air, som skal produseres på Lucids nye fabrikk i Casa Grande, Arizona, er planlagt å begynne i andre halvdel av 2021.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no