Meny
24.09.2015

Tar fallsikring til nye høyder

Combisafe har nå lansert SkyReach Anchor, et allsidig, overliggende fallsikringssystem som sikrer bygningsarbeidere mot fall fra høyder.

SkyReach Anchor er raskt og enkelt å bruke og er kompatibelt med alle typer personlig fallsikringsutstyr (PFPE). Det er testet og godkjent av Miller Falcons produktfamilie av fallblokker med svivel, som er ideelle for alle som utfører horisontalt forskalingsarbeid, lasting og lossing av kjøretøy, eller som arbeider på innløpskant.

Sparer tid og penger
– Kundene våre forteller oss om de virkelige begrensningene med tradisjonelle overliggende fallsikringssystemer, blant annet at de ikke bare krever kran når de skal installeres, men også når de må flyttes, sier Wayne Kensett, produktsjef for Combisafe. – Det fine med SkyReach Anchor er at det er lett og bærbart slik at det kan bæres, installeres og låses i posisjon på få sekunder av én enkelt arbeider uten behov for kran. Det er også enkelt å ta ned eller å flytte systemet. Dette er en banebrytende utvikling for bransjen, som sparer mye ting og mye penger.
   SkyReach Anchor veier bare 25 kg og er tilgjengelig med to festealternativer: innstøpningshylsen til bruk på betongkonstruksjoner når det utføres forskalingsarbeid og flensklemmen i stål som brukes ved lasting og lossing av kjøretøy ved siden av en stålkonstruksjon.

360 graders bruk
Innstøpningshylsesystemet gir 360 graders bruk under forskalingsarbeid. Den foldbare bommen og staget gir en arbeidsradius på 8,5 meter og et arbeidsområde på opp mot 230 m2. Når et område er ferdigstilt, kan brukeren raskt og enkelt feste sitt personlige fallsikringsutstyr til et nærliggende SkyReach Anchor, før han eller hun beveger seg til et nytt område.

Kompatibel
SkyReach Anchor er kompatibelt med Combisafe lastesystem for bruksområder som krever lasting og lossing av kjøretøy, og det kan også brukes med flensklemmen i stål når det er begrenset med plass. Klemmen kan låses i enhver stålsøyle mellom 150 og 450 mm. Når den er på plass, gir SkyReach Anchor arbeideren sikker tilgang til lasteplan på kjøretøy og gir ekstra sikkerhet ved arbeid på en innløpskant.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no