Meny
28.11.2016

Ta på VR-brillene og besøk Las Vegas

Las Vegas har lansert en gratis app som ved hjelp av VR-teknologi guider deg til de 24 fremste attraksjonene og severdighetene.

Appen fungerer fint uten hjelpemidler, men opplevelsen blir mer spektakulær hvis du bruker VR-briller, for eksempel Google Cardboard.
   Virtuell virkelighets-applikasjoner er fremtiden innenfor ferieplanlegging og for å tiltrekke seg både nye besøkende og folk som har vært på besøk før. Brukerne får en helt annen følelse av byen enn om de besøker for eksempel en vanlig nettside. I VR-appen får brukerne en følelse av hva Las Vegas har å tilby, og de får en første smakebit på noen av de fremste attraksjonene og ikonene i byn.
   Via appen tas brukeren med på opplevelser, for eksempel en tur rundt racingbanen Las Vegas Motor Speedway, en helikoptertur over paradegaten The Strip, en dagsutflukt til nasjonalparken Red Rock Canyon, en tur med løypestreng over Fremont Street, en tur med gondol langs kanalene på The Venetian Hotel samt besøk i klassiske kasinoer.
   Las Vegas-interesserte som er svake for luksus, kan til og med ta en rundtur på Nobu Hotel i Caesars Palace eller bli med kokken Julian Serrano på en rundtur i restauranten Lago og på det klassiske hotellet Bellagio.
   I tillegg er det faktisk mulig å prøvebesøke konsertene og forestillingene i Las Vegas’ uendelige utvalg av underholdningstilbud. Brukeren kan zoome inn og ut i appens filmer, og oppleve byen i 360 graders vinkel. Appen finnes både til Iphone og Android: http://www.vrtv.vegas

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no