Meny
21.10.2016

TESS med automatisert integrert forsyning

På oljemessen ONS i Stavanger i august viste TESS frem det nye forsyningskonseptet ConTESS sammen med vareautomaten TESS Uptime.

TESS har gjennom historien levert en rekke løsninger for integrert forsyning tilpasset kundenes behov for kostnadseffektiv vareforsyning. I dag har automasjon og digitalisering en sentral plass i løsningene. TESS lanserte vareautomaten Uptime i 2015, som i år har fått selskap av en RFID-styrt lagercontainer med konseptnavnet ConTESS. Containerløsningen er for tiden ute i pilotdrift hos en kunde. ConTESS kombinerer de grunnleggende tjenestene innenfor integrert forsyning (inventory management) fra TESS med flere effektive og innovative uttaksløsninger.

ConTESS – container med RFID
ConTESS er RFID-teknologi, adgangskontroll og kundetilpasset produktutvalg satt sammen i en innovativ løsning. Uttak registreres automatisk og kan konteres til et prosjekt eller med et referansenummer direkte i containeren. Etterfylling varsles TESS automatisk. All nødvendig informasjon og uttaksstatistikk er lett tilgjengelig for både kunden og TESS. Integrerte forsyningsløsninger fra TESS bygger på mer enn tjue års erfaring. Både utviklingsperioden og pilotdriften hos kunde viser at ConTESS er en forsyningsløsning for fremtiden.

Små automater
TESS Uptime vareautomater er allerede i drift hos flere industribedrifter. Så langt er erfaringene meget gode ifølge selskapet. Bruken av automater viser at kundene sparer 15–30 prosent på forbruk sammenlignet med tidligere uttak. I tillegg kommer fordeler som uttakskontroll, automatisert kontering, automatisk varsling til TESS for etterfylling – og høy grad av orden og ryddighet med integrerte returpunkter.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no