Meny
23.01.2018

TESS åpnet sitt 111. servicesenter i Norge

Etter grundig planlegging åpnet TESS torsdag 11. januar sitt nye servicesenter på Indreholmen på Austevoll.

«Follow your Customers» er et lønnsomt motto og en tydelig strategi i TESS. Der kundene er, bør også TESS være. Etter grundig planlegging, åpnet TESS torsdag 11. januar sitt nye servicesenter på Indreholmen på Austevoll.
   Austevoll er en kommune i industriell vekst med naturlig fokus på fiske og havbruk. Omgitt av Sund og Bergen i nord, Os og Tysnes i øst, og Fitjar og Bømlo i sør, er Austevoll et voksende knutepunkt for industriell virksomhet.
   TESS har over lengre tid ønsket å etablere seg på Austevoll for å nå sine nye og eksisterende kunder i området og kunne tilføre nye produkter, ny kunnskap og yte god service. TESS kjøpte tomt og startet oppføringen av bygget på Indreholmen på Austevoll våren 2017. TESS Vest as har stått for hele byggeprosessen selv, og Austevoll Bygg har bidratt med betydelig hjelp i byggefasen.
   – Etter at bygget stod ferdig sent i november, startet innredningen av data, hyller og utstyr, og vi fikk kundebesøk begynnelsen av desember, forteller distriktsleder Harald Håland.
Det var knyttet stor spenning til hvor mange som tok turen til TESS og det nye industriområdet på Austevoll. Publikum sviktet ikke da flere titalls kunder og interessenter møtte opp med stort engasjement. 

Lokal tilknytning
For både TESS og kundene var det viktig å ansette noen med lokal tilknytning og bred kjennskap til bransjen. Derfor var det gledelig å se CVen til Ørjan Vik i bunken med søknader.
   – Søknaden til Vik stakk seg tidlig ut i prosessen, og vi er meget glade for å få han til oss i TESS, sier Espen Halland-Johansen, markedsdirektør i TESS Vest as.
Vik kommer fra Aibel i Oslo, hvor han har jobbet som innkjøps- og driftsingeniør de siste fem årene.
   Vik er lokalgutt, født og oppvokst på Austevoll.
   – Når TESS søkte etter folk her på Austevoll, så var jeg med å søke, og når jeg ble tilbudt jobben var ikke valget vanskelig. Det er sant at borte er bra men hjemme er best.
   – Jeg gleder meg til å yte god service til nye og eksisterende kunder, sa Vik til stor applaus fra de fremmøtte.

Positiv og integrerende ordfører
Ordfører Morten Storebø gratulerte TESS med dagen og ønsket velkommen til Austevoll.   
   – Dere har jo vært i Austevoll lenge, men det er klar forbedring at TESS nå er på plass med permanent base i nytt og flott bygg. Med denne tilstedeværelsen vil dere få en bedre tilgjengelighet til kundene deres.
   Ordføreren skrøt også av foretaksomhetene TESS bringer med seg.
   – Dere bidrar til mer aktivitet i kommunen og flere arbeidsplasser. Det er viktig og det setter vi pris på. Det er en stor dag for TESS og viktig for kommunen vår at dere er kommet for å bli. Vi ønsker dere hjertelig velkommen og lykke til.
   Daglig leder Vik og ordfører Storebø koblet avslutningsvis to grønne slanger sammen, som i TESS erstatter den tradisjonelle snorklippingen.
   TESS avholdt et kundearrangement på kvelden som ble en stor suksess med nærmest fullsatt bygg av kunder og interessenter.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no