Meny
14.09.2023

Systemløsningen for ettermontering av ventilasjon

Lavenergisystemer sikrer sunt inneklima når boligen skal rehabiliteres eller energioppgraderes. Uten behov for plasskrevende kanaler, kablet eller trådløst – eller en kombinasjon. Du velger.

Komfortsonen inntar norske hjem

Lavenergisystemer gjør inneklimaet sunnere og reduserer oppvarmingsbehovet. Det er komfortabelt også for lommeboka.

LUNOS romventilasjon bruker nesten ikke strøm. Likevel er varmegjenvinningen like høy som i store anlegg. Det kan gi støttemidler fra Enova.

Desentralt – kortreist friskluft

Med LUNOS ventilasjon ventileres oppholdsrommene lokalt. Med høy grad av varmegjenvinning. Ventilatorene monteres skjult i husets yttervegger. Det er kort avstand fra frisk uteluft og din egen stue. Det er ingen kanaler å rengjøre.


Det er derfor ikke lenger nødvendig å bygge om boligen for å få på plass en effektiv og energibesparende ventilasjonsløsning.

Ventilatorene kombineres med behovsstyrt avtrekk i bad og våtrom.

Krevende med tradisjonell ventilasjon

Erfarne fagfolk vet at det kan være en utfordring å skulle ettermontere balansert ventilasjon i eldre boliger. Huseierne ønsker ikke ventilasjonskanaler.


Enkelt å montere – lett å betjene og vedlikeholde

Installasjonen skjer i to trinn:


  1. Etablere en ventil i ytterveggen
  2. koble til strøm

Betjeningen er enkel. Vedlikeholdet begrenser seg i hovedsak til å rengjøre eller bytte filter. Det sitter lett tilgjengelig.

Mer enn 11 år i Norge

Lavenergisystemer er pioner innen desentralisert boligventilasjon i Norge. LUNOS er ledende innen energieffektiv romventilasjon.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no