Meny
24.02.2015

Svedbergs satser stort på dusj

Vårt beste dusjsortiment noensinne, det sier Svedbergs selv når de presenterer årets nyheter.

 

Når det gjelder de så kalte gangjernsdusjene har de fått en real ansiktsløftning i form av serien 180*. De store glassene gir luft og rim og en nesten luksuriøs følelse.

Noe ekstra i baderommet
180* er en dusjserie utviklet og designet for alle som vil ha noe ekstra i baderommet. Her finnes alle funksjoner innebygd som gjør det praktisk, komfortabelt og sikkert å dusje. Serien er utviklet av Svedbergs Inhouse Design, navnet på Svedbergs egen avdeling for produktutvikling.

Fleksibelt og måltilpasset
Dusjene finnes i mange ulike varianter. Fra de mer tradisjonelle til skjermvegger og løsninger for hjørne, nisjer og walk in. Som vanlig tilbyr Svedbergs stor valgfrihet når dusjene skal sette sammen. Du kan velge mellom ulike modeller, størrelser og farge på glasset. Som tilvalg finnes en praktisk dusjplate.
  - For alle som har høye, skrå eller vanlige vegger og gulv, eller kanskje ønsker et hull i glasset, kan dette løse. Ettersom vi har full kontroll over produksjonen, kan vi lett gjøre spesielle tilpasninger, sier Stefan Svensson på Svedbergs.

Praktiske og smarte løsninger
Dusjene finnes enten med svingbart gangjern eller faste gangjern. De med svingbart gangjern har for eksempel dører som kan svinges inntil vegg, frigir gulvplass, dessuten er dørene selvstengende de siste centimeter, smart.

Kilde: mynewsdesk.com

 

 

 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no