Meny
28.05.2021

Sustinera utvider produktsortimentet

Sustinera lanserer nyhetene EVIG terrassebord, radonsperren RAD C og KNOTT grunnmursplast.


Selskapet har vært en av landets ledende aktører innenfor radonsikring. Nå utvides sortimentet med flere produkter til byggebransjen.

EVIG terrassebord
Sustinera går nå for 100 prosent resirkulerte og 100 prosent resirkulerbare terrassebord.
   - Med EVIG terrassebord er det tid og penger å spare ettersom det medfører lave eller ingen vedlikeholdskostnader, sier Espen Øvstebø, daglig leder i Sustinera AS. – Terrassen holder seg fin, år etter år, uten sliping, olje, beis og maling. Vedlikeholdsfritt gir innsparinger på sikt ettersom man bare trenger å vaske med børste og vann ved behov, slik at den varer nettopp EVIG.

RAD C - radonsperre for rehabiliteringsmarkedet
Har du et gammelt hus og ikke ønsker å hugge opp gulvet for å radonsikre bygget, kan RAD C være løsningen. Fordelen med RAD C er at den har radonsperre og i tillegg 2 mm innebygd trinnlyd på 20 dB i ett og samme produkt. RAD C oppgis å tåle hard belastning og kan også brukes med gulvvarme. Øvstebø opplyser at den er spesialutviklet for rehabilitering, enkel og rask å legge, perfekt å ha under parkett og laminat, i tillegg til at den er 100 prosent resirkulerbar.

KOTT grunnmursplast
Øvstebø kan også opplyse om en satsing på grunnmursplast som tjener som fuktsikring på grunnmur, både på nybygg, i eksisterende bygninger og ved rehabilitering. Han opplyser at KNOTT grunnmursplast er en enkel og motstandsdyktig knasteplate som er føyelig og enkel å montere.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no