Meny
08.08.2023

Superdekkende maling for enkel takfornyelse

Maling av tak er ofte tidkrevende, slitsomt for kroppen og krever flere strøk, og er derfor ikke nødvendigvis en fornøyelig oppgave å ta fatt på. I august lanserer Butinox nyheten Butinox Superdekk Tak – en takmaling som dekker bedre og raskere enn tradisjonell takmaling, og som gjør takfornyelse enklere.

Takets økende prioritet

De siste årene har takets rolle, som en del av husets flater og interiør, blitt stadig viktigere og for husets og rommets helhet. Store vindusflater, slette tak og mindre bruk av taklister har løftet taket høyere opp på prioriteringslisten. Nyheten Butinox Superdekk Tak gjør det enklere og mer fornøyelig å eksperimentere med takfornyelse. Malingen kan brekkes i 19 lyse farger, som alle gir et matt og skjoldfritt resultat.

   Butinox Superdekk Tak er en splitter ny takmaling med ekstra god dekkevne, som innebærer at det er enkelt å oppnå et pent resultat. Malingen er produsert med den siste teknologien på området, og er utviklet spesifikt for bruk på tak, med bedre dekkevne. Den er fyldig å påføre og gir et skjoldfritt resultat, som dermed spiller på lag med lyset og gir behagelige refleksjoner.

Butinox Superdekk Tak har en imponerende dekkevne og gir et skjoldfritt resultat. Taket på bildet er malt i fargen 5916 Klassisk Hvit.

Nyheten Butinox Superdekk Tak kan brekkes i 19 lyse farger, som alle gir et matt og skjoldfritt resultat. Fargesirkelen viser et utvalg av fargene som malingen kan brekkes i. 

Nyheten Butinox Superdekk Tak har en fyldig konsistens, som er enkel å arbeide med. Taket på bildet er malt i 5916 Klassisk Hvit.

Dekkevne og påføringsegenskaper

Den nye takmalingen er enkel å lykkes med og påføringsegenskapene taler for seg. Malingen er enkel å fordele, tørker raskt og er luktsvak. Den fyldige konsistensen bidrar også til minimal risiko for sprut og søl fra malingsrullen, og gjør malingen særlig enkel å arbeide med. Produktet kan brukes på ulike underlag, fra gips- og trefiberplater, til puss, betong, sparklede flater og tidligere malte underlag.

   Butinox Superdekk Tak har det høythengende Svanemerket. Produktet tappes i emballasje med minimum 60 prosent resirkulert plast, som videre kan resirkuleres med annet plastavfall. Nyheten er tilgjengelig fra uke 36.

Takmalingen er enkel å fordele, har gode flekkegenskaper, tørker raskt og har svak lukt. Taket på bildet er malt i fargen 5972 Hvitveis.

Malingen er produsert med den siste teknologien på området. Den har særlig god dekkevne og gir et skjoldfritt resultat. Taket på bildet er malt i fargen 5916 Klassisk Hvit.

Butinox Superdekk Tak har det høythengende Svanemerket, og tappes i emballasje med minimum 60 prosent resirkulert plast.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no