Meny
05.05.2015

Suksess for Goodtechs Portabulk-teknologi

Goodtech opplever økt etterspørsel etter løsninger for helautomatisk fylling og håndtering av bulkprodukter i storsekker og har nylig vunnet tre viktige kontrakter innenfor ulike industrisegmenter.

Kontraktene omfatter konstruksjon og leveranse av Portabulk FAB-systemer (Fully Automated Bagging) til henholdsvis Ungarns største gjødselprodusent, en ledende norsk marmorprodusent og en stor fiskefôrprodusent på Færøyene. Med disse kontraktene er det totale antallet helautomatiske Portabulk FAB-linjer levert av Goodtech kommet opp i 15 linjer siden 2004.
   – Markedstilpasset og velprøvd teknologi, kombinert med målrettet markedsarbeid og teknisk kompetanse i alle ledd, er årsaken til at vi nå lykkes på det internasjonale bulkmarkedet, forteller Tim Johnstone, regionsdirektør i Goodtech.
   Med over 20 års erfaring innenfor materialhåndtering har Goodtech opparbeidet en unik kunnskap og erfaring innenfor systemer for bulkhåndtering og storsekkpakking. Portabulk-teknologien er svært fleksibel og gjør det mulig å skape kostnadseffektive løsninger for automatisert håndtering, fylling, merking, transport og sporing av alle typer «free flowing» bulkmaterialer, slik som kjemikalier, mineraler, gjødsel, fiske- og dyrefôr, sukker, mel og frø.
   – Gjennom å tilpasse systemet til spesifikke bransjetekniske krav skaper vi løsninger som gir optimal kost/nytteverdi for kunden. Hittil har vi levert over 140 Portabulk-anlegg totalt. Nå opplever vi økende etterspørsel i flere markeder, også utenfor Europa. Vi ser derfor optimistisk på fremtiden for vår teknologi, våre standardiserte løsninger, og vår evne til å utarbeide gode prosjekter sammen med våre kunder, avslutter Johnstone.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no