Meny
09.11.2022

Styrker laget mot den 30. Bygg Reis Deg messen i 2023

Med et år igjen til den 30. Bygg Reis Deg messen, som arrangeres på Nova Spektrum i Lillestrøm 18-21 oktober, styrkes administrasjonen. Administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø er godt fornøyd med å styrke sitt mannskap med Silje Vigsnæs Bjørseth som ny markeds- og kommunikasjonsrådgiver og Paal Finsveen som salgsansvarlig. 

fra venstre Paal Finsveen, Gunnar Glavin Nybø og Silje Vigsnæs Bjørseth.

Silje Vigsnæs Bjørseth er 35 år og kommer fra stillingen som innholdsprodusent i sportskjeden, Anton Sport. Hun har en bachelor i internasjonal markedsføring og business fra Norge og Frankrike, samt en MBA i Prosjektledelse fra Irland.

Det er veldig spennende å få være en del av Bygg Reis Deg teamet, sier Silje Vigsnæs Bjørseth. Jeg gleder meg til å bidra med å videreutvikle kommunikasjon og markedsføringen både i digitale og fysiske kanaler, samt skape spennende og relevante møteplasser avslutter Bjørseth.

Paal Finsveen er 47 år. Han er utdannet sivilmarkedsfører og har vært selvstendig næringsdrivende de siste 20 årene.

Jeg gleder meg til å være med på å fylle Bygg Reis Deg messen med spennende selskaper som viser bredden av hva bygg, anleggs og eiendomsbransjen har å tilby av produkter og tjenester sier Paal Finsveen.

Bygg Reis Deg er et arrangementsselskap som arrangerte Bygg Reis Deg messen for første gang i 1954. Selskapet har som misjon å utvikle, markedsføre og arrangere møteplasser (utstillinger, seminarer, konferanser, prisutdelinger og sosiale møteplasser) som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft. Målgruppen er ansatte som bidrar i verdikjeden av en byggeprosess, eier, drifter og forvalter bygg. I tillegg er messen åpen for privatpersoner som ønsker tips til rehabilitering av egen bolig eller skal bygge seg ny hytte- eller bolig. I 2023 skal selskapet arrangere sin 30. Bygg Reis Deg messe i perioden 18-21 oktober.

Jeg ser frem til å forberede og utvikle den neste messen sammen med flinke folk som Silje og Paal sier administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø. Sammen skal vi sørge for at neste års messe blir et samlingspunkt for alle ansatte i bygg, anlegg og eiendomsnæringen i tillegg til det bygg interesserte publikum. Vi skal lage en messe hvor vi viser noen historiske tilbakeblikk, men mest av alt skal vi se fremover og vise hvordan våre utstillere kan bidra til mer bærekraftige byggeprosesser, bygninger og boliger. Vi skal sette søkelys på aktuelle temaer som energieffektivisering, vannkvalitet- og sikkerhet, innovasjon, digitalisering og rekruttering. Jeg ønsker alle utstillere og besøkende velkommen til Bygg Reis Deg 18-21 oktober på Nova Spektrum i Lillestrøm avslutter Nybø.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no