Meny
07.01.2014

Strengere krav til motoroljer på landbruksmaskiner

7.1.2014 For å møte utviklingen i markedet har Kroon-Oil utviklet nye motoroljer som oppfyller de nyeste spesifikasjonene. Det er på grunn av dette Kroon-Oil nylig har utvidet sitt produktspekter med tre høykvalitets motoroljer: syntetiske Agri Synth LSP 10W40 og Agri Synth MSP 10W40 samt mineralske Agri Diesel MSP 15W40.

Den nåværende generasjon landbruksmaskiner har vært gjennom store teknologiske utviklinger og mange nyvinninger. Maskinparken blir mer og mer avansert. I tillegg blir landbruksmaskiner konfrontert med strengere utslippskrav, på samme måte som person- og lastebilsektoren ble det for flere år siden. 
   På grunn av utviklingen og myndighetskrav til utslipp er bruk av low- og mid-SAPS motoroljer blitt helt nødvendig. SAPS-oljene gir dieselpartikkelfiltre og katalysatorer lengre levetid. I tillegg skal motoroljen overholde strengere regler for rengjørende egenskaper og måten oljen takler store mengder sot på. 
 
  Kroon-oil Agri Synth-serien markedsføres av Relekta AS, avdeling Norsk Industriolje.

Kroon-Oil
Kroon-Oil er et av Nederlands største oljemerker. De har produsert avanserte og innovative smøreoljer og fett siden 1906 og er blant de oljeselskapene som kommer først med spesialoljer til bilbransjen, spesielt innenfor giroljer. De har også et bredt sortiment med smøremidler til MC. Kroon-Oil ble lansert i Norge i 2008 og markedsføres av Relekta, avdeling Norsk Industriolje, www.riktigolje.no.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no