Meny
01.08.2017

Størst i Norden innenfor komponentproduksjon

Tibnor har investert 6 millioner euro på utvidelse av stålservicesenteret i Seinäjoki, Finland. Den offisielle innvielsesdagen var 6. juni. Etter ombyggingen er Seinäjoki Nordens største produksjonsenhet for produksjon av stålkomponenter.

Tibnor leverer stål og metaller til industrien i Norden og Baltikum og tilbyr et komplett utvalg av stål, metaller og relaterte bearbeidingstjenester. Bearbeiding av materialet innebærer at stål- og metallproduktene kan benyttes direkte i kundens produksjon uten ytterligere forberedelser. Tibnor har tre bearbeidingsenheter i Norge, tre i Finland, fem i Sverige samt enheter i Danmark og Litauen.
   – Det er ca. 200 ansatte ved enheten i Seinäjoki. Vi produserer komponenter til både store og små kunder, alt fra standardiserte komponenter for bil- og byggindustrien til spesialbestilte komponenter for engangsprosjekter. Seinäjoki er en komplett enhet med ti store knekkemaskiner og et 30-talls skjæremaskiner. Med økt kapasitet kan vi tilby våre kunder i Norden og Baltikum enda større fleksibilitet og høyere servicegrad, forteller Country Manager for Tibnor i Norge, Erik Tønnesen.
   Fordelen for kunden er økt fleksibilitet og bedre muligheter til å tilpasse kvalitet og kundebehov. Når alle skjæretjenestene og knekkemaskinene er under samme tak, sparer vi tid. Og når muligheten for innelagring øker, vil kvaliteten på lagrede produkter være bedre. I tillegg øker fleksibiliteten overfor kunden når vi har komponenter og plater på samme sted.
   – Etter ekspansjonen vil kapasiteten for produksjon av komponenter øke spesielt innenfor knekking og gass- og plasmakjæring. Vi kan også tilby «roll forming» under samme tak, avslutter Erik.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no