Meny
27.03.2014

Store messeopplevelser for hytte- og friluftsinteresserte

27.–30. mars arrangeres den årlige Villmarksmessen på Norges Varemesse i Lillestrøm. Det blir fire messedager med opplevelser, konkurranser, aktiviteter, produktnyheter, messetilbud og mye annet. Hyttemessen (vårmessen) finner sted en måned senere på messesenteret på Exporama utenfor Oslo i dagene 25.–27.4 (høstmessen arrangeres samme sted 6.–7.9.).

Villmarksmessen er en årlig begivenhet, som startet allerede i 1981. Det er en populær messe som hvert år samler over 30 000 besøkende. Dette er en messe for alle som er interessert i jakt, fiske og friluftsliv. Utstillerne representerer et rikt mangfold. Her er produsenter av våpen, fiskeutstyr, kikkerter, GPS, klær og fottøy for å nevne noe. De besøkende får demonstrert utøvelse av forskjellige typer håndverk, for eksempel smiing, lafting og treskjæring. Publikum kan også prøve seg på skyte- og fiskesimulator og skyting med luftgevær og pil og bue. Som tidligere år vil det bli kåring av «Årets villmarking» og «Årets Villmarkskokk».
  Årets første og største hyttemesse finner sted på Exporama på Hellerudsletta utenfor Oslo i dagene 25.–27.4. Her får publikum presentert alle mulige hyttenyheter. Produsenter av hytter og hytteprodukter vil vise hva de har å tilby. Også tilbydere av hyttetomter vil være til stede. De som planlegger å kjøpe hytte, renovere den eller gjøre andre investeringer til hytta, vil kunne få mange gode tips og nyheter. Alt samlet på ett sted. I fjor ble det for første gang arrangert en hyttemesse om høsten ut fra tanken om at folk gjerne starter planlegging av hytteinvesteringer etter at sommeren og ferien er over. Dette var så vellykket at arrangøren vil gjøre det samme i år. Høstmessen vil finne sted i dagene 6.–7.9, også denne på Exporama.  

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no