Meny
27.07.2017

Stillegående og effektivt fra Chicago Pneumatic

Chicago Pneumatics CPM 10–20 er en serie moderne kompakte skruekompressorer på 7,5, 11 og 15 kW. En ny generasjon kompressorelementer gjør kompressorene mer effektive, samtidig som de bruker mindre energi. Selskapets skruekompressorteknologi oppgis å gi både lave vibrasjoner og lydnivåer, noe som gjør at man kan sette kompressorene i arbeidslokalet. Et nyutviklet panel sørger for overvåkning, kontroll og beskyttelse av kompressoren, samt at det sikrer og forenkler vedlikeholdet.

Chicago Pneumatics nye skruekompressorer, CPM 10-20, kan fås gulvmontert, tankmontert og som komplette enheter med integrert kjøletørke med eller uten filter (G og C), alt etter hvilke krav som stilles der de skal brukes. Den kompakte utførelsen er under én kvadratmeter på gulvmontert modell og ca. 1,4 kvadratmeter tankmontert.  
   – Med nye CPM 10–20 kan vi tilby en komplett kompressorløsning som garanterer tørr og ren luft, som egner seg for svært krevende applikasjoner, samtidig som de er både plass- og energibesparende, sier selskapets salgsdirektør Steven Kjell.
   Det lave lydnivået gjør dessuten at man kan installere kompressoren nær arbeidsplassen.  

Enkel service
Det nye kontrollpanelet, ES4000, gir brukeren den informasjonen han trenger for å kontrollere funksjoner og håndtere servicen. Panelet gir også advarsler hvis det skulle oppstå problemer, slik at det kan rettes opp uten dyre reparasjoner og lange, kostbare driftsopphold.  
   – Det nyutviklede panelet gjør at én person kan vedlikeholde, overvåke og styre kompressoren, sier Steven Kjell. Alle forbruksdelene på kompressoren er strategisk plassert, med enkel tilkomst fra toppen.  

Typiske bruksområder
Kompressorene, som er CE-merket, har volumer på 270 eller 500 liter. De leverer et trykk på 8, 10 og 13 bar alt etter modell. Selskapets CPM 10–20 er beregnet for bruk på bil-, dekk- og lakkeringsverksteder, mindre produksjonsverksteder og vedlikeholdsverksteder, men er også aktuelle i mikrobryggerier og på andre lignende bruksområder.
  
Kilde: news.cision.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no