Meny
14.11.2013

Stilige reservebatterier

Ordet reservebatteri høres rimelig kjedelig ut. Denne typen produkter har også en tendens til å være ganske kjedelige å se på. Men det har Sandberg nå endret på. Produsentens nye serie med reservebatterier, Sandberg PowerBar, har en elegant design og finnes i flere forskjellige farger.
En Sandberg PowerBar er en avlang stang av litt forskjellig lengde avhengig av kapasitet. En knapp på siden av Powerbar-enheten kan brukes til å se hvor mye strøm som er igjen på batteriet, og ved å trykke to ganger på knappen tenner den en liten lommelykt.

Prinsippet med Powerbar er veldig enkelt: Lad den opp hjemme og ta den med deg. Hvis smarttelefonen, GPS-en, digitalkameraet, musikkspilleren eller noe annet går tomt for strøm mens du er på farten, kan de lades opp igjen med strømmen som er lagret i Powerbar-enheten.

Anders Partida Petersen, produktsjef hos Sandberg A/S, sier: – Men hvorfor skal det være så kjedelig? Et reservebatteri trenger ikke å være en svart firkantet boks. Det kan like gjerne være en metallgrønn stang. Dette gjør det mye kulere å ta det ut av vesken eller innerlommen.

Powerbar er allerede tilgjengelig i mange butikker og på nett. (www.sandberg.it)

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no