Meny
05.03.2018

Stafa Industrier AS kjøper Larel AS

Stafa Industrier AS har inngått avtale om kjøp av 100 % av aksjene i Larel AS. Gjennom en offensiv vekst- og oppkjøpsstrategi har Stafa Industrier AS nå styrket datterselskapet Stansefabrikken Products AS ved kjøp av Larel AS i Vestfold.

Stafa Industrier AS, med sine 6 datterselskaper, har i dag ca. 375 ansatte og en konsolidert omsetning på ca. 350 millioner kroner. Konsernet har en sterk finansiell ryggrad og klare ambisjoner om videre vekst gjennom organisk utvikling og en offensiv oppkjøpsstrategi rettet mot eksisterende og tilstøtende bransjer i Norge og Europa.
   Larel AS har hatt en kontinuerlig vekst og utvikling siden nåværende eiere tok over virksomheten i 2004 og teller nå 15 ansatte og har en omsetning på ca. 40 millioner kroner. Selskapet har opparbeidet seg gode relasjoner mot en rekke av Europas fremste leverandører innenfor elektrobransjen, og tilbyr i dag et bredt spekter av sertifiserte el-produkter til bolig, industri og infrastruktur som distribueres via elektrogrossister i Norge.

Solid eier
Larels ledelse og eiere kommer til å fortsette i selskapet og sikrer med dette en kontinuitet i produkt- og markedsutviklingen.
   ‒ For å fortsette den sterke veksten vi har hatt de siste årene er det et riktig tidspunkt å få inn en solid eier som kan bringe selskapet videre. Stansefabrikkens posisjon i el-grossistmarkedet, kombinert med våre produkter og kompetanse, tror jeg vil resultere i en betydelig vekst for selskapet, sier John Henry Bråvold, daglig leder og deleier i Larel.
   ‒ Larel er et spennende selskap som er godt etablert i flere produktsegmenter hvor vi har en klar strategi om å posisjonere oss ytterligere. Sammen kan vi tilby elektromarkedet et komplett produktsortiment som effektiviserer deres hverdag, sier Anders Besvold Hansen, adm.dir i Stansefabrikken Products AS.
   ‒ Vi er veldig fornøyd med å kunne presentere oppkjøpet av Larel AS og ønsker alle medarbeidere velkommen til Stafa-konsernet. Våre virksomheter kompletterer hverandre bra og vi ser store muligheter i å kunne vokse sammen og tilby enda bedre og konkurransekraftige produkter og løsninger til våre kunder, sier Jon Ragnar Westby, konsernsjef i Stafa Industrier. Han avslutter med å si att Stafa har en offensiv oppkjøpsstrategi og er kontinuerlig på utkikk etter oppkjøpskandidater som kan komplettere sine produkt- og underleverandørselskaper som leverer sammensatte metall- og plastkomponenter til en rekke skandinaviske og internasjonale industri og automotive selskaper.

Se også www.stansefabrikken.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no