Meny
16.09.2020

Speak 750 – ny høyttalertelefon fra Jabra

Speak 750 er Jabras nyeste modell i produktgruppen profesjonelle høyttalertelefoner.

Den er utviklet for å forbedre telefon- og videokonferanser uavhengig av møterommets utforming. Høyttalertelefonen har 360-graders lydregistrering for at alle kan snakke og høres tydelig – også med trygg sosial avstand. Full duplekslyd gir naturlig samtalelyd i begge retninger og færre avbrytelser.
   Ifølge undersøkelser går i snitt 10 prosent av tiden i et 60 minutters møte tapt på grunn av tekniske problemer[1]. Jabra Speak 750 har plug-and-play-funksjonalitet og kobles øyeblikkelig til laptop, mobil eller nettbrett via USB og/eller Bluetooth. Den kan pares med opptil åtte enheter og kobles til to enheter samtidig.
   Speak 750 er tilgjengelig i Microsoft Teams-versjon med dedikert Microsoft Teams-knapp for øyeblikkelig tilkobling til kollegaer. Brukerne får varsler når man skal ringe inn i et møte eller når noen prøver å få tak i dem. Et trykk på knappen tar brukerne direkte til Microsoft Teams-møter.
   Speak 750 UC-versjonen er kompatibel med alle ledende UC-plattformer og har smart-knapp som kan programmeres for Siri, Google Assistant eller hurtigoppringing.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no