Meny
14.07.2023

Som skapt for sport

Creative har utvidet Creative Outlier Free, en produktserie med bone conduction-hodetelefoner som nå kan skilte med justerbare transdusere og friske farger.

- Creative Technology presenterer Creative Outlier Free Pro+ og Creative Outlier Free+, to nye bone conduction-hodetelefoner i Outlier-serien.

De nye hodetelefonene bygger videre på forløperne og gir en bedre open-ear-lytteopplevelse takket være justerbare transdusere som tilpasser seg de unike konturene til brukerens ører. Muligheten til å tilpasse passformen gjør at produktene blir mer behagelige og stabile, slik at du slipper distraksjoner når du lytter til musikk eller snakker i telefon. Og de friske fargene er et morsomt tilskudd i hverdagen.

For Creative Outlier Free+ kan brukerne velge mellom den klassiske kombinasjonen mørk skifergrå og matt svart eller - hvis de ønsker å bli sett - gå for den friske kombinasjonen mørk skifergrå og limegrønn. Creative Outlier Free Pro+ er på sin side tilgjengelig i midnattsblå og matt svart eller midnattsblå og ildoransje.


Bone conduction-hodetelefonene i Creatives Outlier-serie er designet for et aktivt liv og laget for å tåle vind og vær. Creative Outlier Free+ har vannfastrangering IPX5, mens Creative Outlier Free Pro+ har vannfastrangering IPX8 og innebygd 8 GB minne, slik at spillerne får full musikkfrihet mens de løper, sykler og til og med svømmer.

Knirkefri tilkobling via Bluetooth® 5.3 og batteritid på opptil ti timer gjør hodetelefonene perfekte å ha med på tur og gir imponerende lyd under alle forhold.

Miniversion for eldre barn og tenåringer

Rosinen i pølsa er at Creative i august 2023 også skal lansere en miniversjon av bone conduction-hodetelefonene som vil være egnet for eldre barn og tenåringer, slik at de kan få det behagelig når de lytter til favorittmusikken sin.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no