Meny
03.07.2015

Solid steindekke på ærverdig grunn

Utearealet til det nye forretningsbygget i Munkedamsveien 62 skulle matche den gamle generaldirektørboligen på naboeiendommen.

Norsk Epoxy valgte systemet Mapefloor PU SD fra Mapei for å få god nok slitestyrke og riktig utseende på gangveiene.
   – Vi skulle levere et steindekke som var mest mulig likt den eksisterende gangveien opp til nabohuset. Samtidig måtte dette kunne installeres på et underlag av fire centimeter asfalt med AGB8-kvalitet, forklarer daglig leder Geir Olav Stålesen hos Norsk Epoxy.
  
De har levert produktene til det topp moderne forretningsbygget Skanska har bygget for ROM Eiendom i Munkedamsveien 62 på Filipstad i Oslo. Hagen til den ærverdige generaldirektørboligen med tilhørende park og portnerbolig representerer både norsk arkitektur- og kulturhistorie, og er regulert til bevaring. ROM Eiendom ønsket å beholde dette preget på uteområdene.
  
– I anbudet står det steindekke, og vi måtte finne et riktig belegg for å tilfredsstille disse kravene. Vi valgte 2-4 millimeter stein fra Spone i Buskerud i kombinasjon med at bindemiddelet ble pigmentert for å gjenskape den spesielle rosafargen.
  
Norsk Epoxy søker samarbeid med aktører som kan bidra med lokal fagkunnskap og teknisk know-how. Det finner de hos Mapei. 
   – For oss er det viktig å ha en lokal leverandør med god teknisk kunnskap, samtidig som de er gode på oppfølging og leverer etter avtale. Vi har et langsiktig samarbeid med Mapei, og de hjelper oss med å finne gode løsninger slik at våre kunder blir fornøyd, understreker Stålesen.

Kilde: mynewsdesk.com

 

 

 


 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no