Meny
08.11.2019

Snerten espressomaskin

Den manuelle kaffemaskinen Dedica fra DeLonghi kommer i en slank utførelse og er kun 15 cm bred.

Det skal ikke stå på benkplassen når lysten på en god kopp kaffe melder seg. DeLonghi Dedica kaffemaskin har en slank og elegant utførelse og gir deg muligheten til å lage en god kopp kaffe enten med malt kaffe eller med ”Easy Serving Espresso” puter. Den har integrert skumsteamer og egen filterholder for malt kaffe og puter for en eller to kopper kaffe.
   Espressomaskinen har koppvarmer, 15 bar trykk, 1450 W og har en rask oppvarming og stoppfunksjon slik at du kan tilpasse mengden etter din kaffestørrelse. Enkelt kontrollpanel med tre opplyste knapper, samt egen på/av –knapp med automatisk stand-by for energisparing.
   - Den justerbare skumsteameren sørger for å blande damp, luft og melk slik at du får et rikt og kremet skum til din cappuccino, kaffelatte eller annet du møtte ønske, sier Ulrika Eklund, merkevaresjef for De´Longhi Scandinavia AB.
   Med DeLonghi Dedica har du også mulighet for å tappe ut varmt vann, det følger med avtakbar vanntank og avtakbar dryppskål. Med selvrensende system er espressomaskinen alltid klar til bruk når du trenger en kopp kaffe.
   Selges hos ledende elektroforhandlere over hele landet.
   DeLonghi Dedica kaffemaskin, EC685R, veiledende pris fra 1.395,-
   Velg mellom fargene hvit, rød, sort eller metall.
   For ytterlig med informasjon, se her https://www.delonghi.com/nb-no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no