Meny
06.08.2021

Smidig mobilskifte

Samsung Electronics Nordic lanserer tiltak som skal legge til rette for et smidig bytte til en Samsung-telefon.

– Våre data viser at sommeren fortsatt er en sterk salgsperiode. Samtidig vet vi gjennom kundeundersøkelser at flere og flere er interesserte i en Samsung-telefon, men tør ikke helt å ta steget og bytte. En av grunnene er usikkerheten rundt hva som skjer med alle kontakter, bilder og data som man har lagret på sin nåværende telefon. Gjennom kampanjen og andre hjelpemidler vil vi senke terskelen og legge til rette for de som ønsker å forandre sin mobilopplevelse, sier Sargon Demirdag, Nordic Marketing Director IM, Samsung Electronics Nordic.
   Utover dette har Samsung Electronics Nordic produsert et Smart Switch Kit hvor all nødvendig informasjon, med blant annet steg for steg-instruksjoner, vil finnes tilgjengelig slik brukeren enkelt skal kunne komme i gang med sin nye Samsung-telefon på egenhånd.
   – Som verdens største mobiltelefonprodusent vet vi at vi er veldig gode på det vi driver med. Men uansett hvor mange utmerkelser våre mobiltelefoner får blant teknikkeksperter, priser skjermene, grensesnittet, kameraene og økosystemene våre får, så er det fortsatt kundeopplevelsen som er avgjørende. For at folk skal få en relasjon til Samsung krever det at de får oppleve og bruke en Samsung-telefon i hverdagen, sier Demirdag.
   Support-telefonen er åpen fra mandag til fredag 07:00 – 21:00 og lørdag – søndag 08:00 – 17:00 og kan i Norge nås på følgende nummer: +47 800 62 811.
   Samsung sitt Smart Switch Kit er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere, og instruksjoner for et sømløst bytte er også tilgjengelig på nett.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no