Meny
11.08.2015

Smarte planløsninger i nye husmodeller

Årets nyheter fra Fiskarhedenvillan består av både klassiske og moderne hus.

Felles for alle er at det er lagt vekt på gode og effektive planløsninger. Her tilbys komfortable hjem som er enkle å møblere, spesialtegnet for store og små familier.       
   Fiskarhedenvillans nye huskolleksjon Tidlös er utviklet for å maksimere det effektive boarealet, samtidig som kostnadene skal holdes nede uten at det går på bekostning av kvaliteten. De åtte stilrent utformede husmodellene kjennetegnes først og fremst av en hjemmekoselig symmetri og et vakkert lysinslipp.
   Neste spennende nyhet er huset Koltrasten (se bildet), som har en egen utleiedel på 30 kvadratmeter. Huset består av tre sammensatte deler, og det er denne utformingen som gjør det mulig å for eksempel ha et separat hjemmekontor eller utleiedel.
   Felles for kolleksjonen Tidlös og husmodellen Koltrasten er de gjennomtenkte planløsningene, utformet med store åpninger og smarte veggplasseringer som gjør det enkelt å møblere ut fra egen stil og smak.
   Husene kan enkelt tilpasses ulike tomter, enten disse er lange og smale eller skråner. Fiskarhedenvillans hus plassbygges, med lange håndverkstradisjoner og moderne teknikk, og utformes individuelt gjennom en rekke ulike tilvalg.

Kilde:www.perpr.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no