Meny
18.08.2021

Smarte nyheter i KUKA.Sim 4.0

Mulighet for å lage komplette robotprosjekter, inkludere PLS og HMI, et spesielt tillegg for sveising og at programmet nå selges som et årlig abonnement med en meget konkurransedyktig pris, er noen av nyhetene når KUKA nå lanserer versjon 4.0 av simuleringsprogrammet KUKA.Sim.


Vi har raffinert og behandlet programvaren og har flere smarte nyheter, sier Micael Amandusson, Channel Manager i KUKA Nordic.
   KUKA.Sim er en programvare som gjør livet enklere for både systemintegratorer og sluttbrukere. Når en robotcelle skal bygges, er det mulig å utføre tester og identifisere eventuelle svakheter i en standard  PC.
   - I den nye versjonen er det også mulig – ved hjelp av et tillegg til programvaren – å bygge opp ditt eget bibliotek med konfigurerbare objekter med spesifisert kinematikk og så videre. Det er en stor fordel, i prinsippet kan du optimalisere alt. Du kan også gjøre ting som å simulere en nødstopp og se hvor langt roboten beveger seg etter at du har trykket på knappen, og hva konsekvensene er. Alt dette kan gjøres før utstyr kjøpes, noe som sparer både tid og penger. Du kan også eksportere hele konfigurasjonen direkte fra KUKA.Sim til robotene, men vi anbefaler likevel at du gjør det via WorkVisual, sier Micael Amandusson.
   I følge ham er programvaren veldig brukervennlig og enkel å jobbe med, omtrent som å jobbe i Power Point, eller som et slags Minecraft for profesjonelle integratorer. Ved hjelp av KUKA.Sim er det i prinsippet mulig å gå ut til sluttkunden og demonstrere fullt utviklede applikasjoner i sin egen bærbare datamaskin.

Sparer arbeidstid
- Det er også enkelt å lage raske utkast sammen med kunden på stedet, eller via et online møte. På bare noen få minutter kan du bygge opp illustrerte eksempler. Når du da har en mer ferdig jobb å vise, er det lett å eksportere en demo og sende den til kunden, sier Micael Amandusson og avslutter: - Programvaren er så sikker at det er mulig å utføre en Factory Acceptance Test allerede på tastaturet. Og til slutt betyr alle muligheter for forberedende arbeid at det er mulig å redusere personalet som trengs for installasjon hos sluttkunden betydelig.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no