Meny
07.01.2021

Smart betjeningsplate gir bedre hygiene på offentlige toaletter

Den nye betjeningsplaten TECEsolid bidrar til mer hygieniske offentlige toaletter. Foto: TECE

TECEsolid IR lanseres nå i desember og er utviklet for å bedre hygienen, fremfor alt på offentlige toaletter. Brukeren trenger ikke å berøre betjeningsplaten, som er sensorstyrt og kun krever en håndbevegelse for å aktiveres.
   – Vi har brukt kamerateknologi, der en sensor registrerer bevegelse to cm foran spyleknappen, men ikke aktiveres av andre bevegelser i rommet, sier produktsjef Geir Høivik Skjelseth.
   TECEsolid IR kan dessuten programmeres til å spyle automatisk hvis en person forlater toalettet og har glemt å spyle ned etter seg. Den kan også programmeres til hygienespylinger til faste tider i løpet av døgnet.
   - Hygienespylingen gjør at vann aldri risikerer å bli stående over lengre tid, noe som kan gi grobunn for mikroorganismer, forteller Geir Høivik Skjelseth.
   Alle funksjoner programmeres via bluetooth med en app – TECEsmartcontrol. Her kan man også stille inn om toalettet skal ha enkelt  eller dobbeltspyling og hvor raskt betjeningsplaten skal tennes når brukeren kommer inn i rommet.
   TECEsolid IR har en ekstrabeskyttelse i rustfritt stål, noe som gjør den ekstra robust mot slitasje og riper. Den leveres i blank eller matt hvit, samt i polert og børstet rustfritt stål, med et belegg som beskytter mot fingeravtrykk. Betjeningsplaten bygger bare 6 mm, og den pene designen gir en moderne følelse også på offentlige toaletter. Betjeningsplaten kan installeres med skjulte skruer, slik at den er vanskelig å stjele.
   TECEsolid IR passer for alle WC-rammer fra TECE og leveres i to versjoner, en med batteri og en med nettdrift, der nettdrift-utgaven har et ekstra 9-voltsbatteri for nøddrift ved eventuelle strømbrudd.  Betjeningsplaten er enkel å montere. Det eneste som er nødvendig, er en transformator for omforming til 12 volt – all annen teknologi, hurtigkoblinger og kabler følger med betjeningsplaten.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no