Meny
27.05.2022

Slipper Yuchais minstemann i Norge

Til tross for sin lave vekt og kompakte størrelse er Yuchais minste gravemaskin, YC10 Pro, en robust og effektiv graver i proffklassen.

Med nylanseringen har utstyrsleverandøren Wee.no nok en maskin i det stadig voksende minigraversegmentet.
   Kinesiske Guangxi Yuchai Heavy Industry Co. Ltd. har siden slutten av 1980-tallet vær en storprodusent av gravere, og var den første kinesiske gravemaskinprodusenten som inntok det europeiske markedet. I 2018 fikk utstyrsleverandøren Wee.no agenturet og ansvaret for salget av merkevaren i Norge.
   Nå er tiden kommet for lansering av produsentens aller minste maskin igjennom tidene, nemlig Yuchai YC10 Pro. Dette er en liten, kompakt og allsidig gravemaskin som skiller seg ut med et gjennomført spec av kvalitetskomponenter, forteller maskinansvarlig hos Wee.no, Jan Sigurd Bakken.
   – Yuchai YC10 Pro veier bare 1000 kg, men er en graver tilpasset aktører som trenger gode arbeidsvilkår for mange timer bak spakene. Det er lagt stort fokus på en komfortabel styreposisjon, og kombi-hydraulikken gir en presis og behagelig betjening av spakene. Graveren er i så måte godt egnet både for entreprenører, anleggsgartnere, bønder eller ansvarlige innen offentlig vedlikehold, sier Bakken.YC10 Pro er utstyrt med en tosylindret Yanmar 2TNV70 som yter 7,3 kW ved 2400 rpm. Som de større maskinene har også YC10 Pro et bredbart understell, noe som gjør den til en fleksibel og stødig arbeidsplass. Videre er maskinen utstyrt med to-speed beltemotorer fra Comer, pumper fra japanske Parker, en Nabtesco sentral, og svingmotor fra Sanyang.
   Riktige komponenter sikrer at maskinen tåler stor påkjenning over tid, mener Bakken.
   – Vi ser at Yuchai utvikler seg og blir stadig bedre på brukervennlighet også i de aller minste klassene. Det er viktig i et skandinavisk marked der de minste maskinene utgjør en relativt stor andel, avslutter maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no