Meny
22.02.2019

Skråstilt design for bedre smak

«Electrolux Explore 7» er superfine blendere med skråstilt design som tar smak, konsistens og farger til et helt nytt nivå.

– Bruk av blender blir mer og mer populært på norske kjøkken – men det
handler ikke om å «mose» ingrediensene med mest mulig kraft. De fleste råvarer bør faktisk behandles svært delikat for å holde på næringsstoffer og få frem smakene. Derfor har vi utviklet en serie nye blendere som gjør nettopp dette, forteller Nina Lorentzen, kategorisjef i Electrolux.

Skråstilt for perfekte resultater  

De nye Electrolux-blenderne er designet med patentert Powertilt®-teknologi som sørger for at ingrediensene i beholderen blir blandet jevnt og forsiktig. Blenderen har også en lavere temperaturoppbygging som holder ingrediensene friske og bevarer den naturlige fargen.
   Lager du for eksempel gazpacho, salsa eller pesto får du et fargerikt resultat med perfekt tekstur og masse smak.

Råvarer er sensitive: behandle dem pent  
Når man bruker blender, er det viktig å ikke overbehandle ingrediensene. Electrolux Explore 7 kommer med Intelligent Speed Control som sørger for at blenderen alltid bruker riktig hastighet. Blenderen tilpasser seg automatisk etter mengden i beholderen. Det betyr at du får et like bra resultat – enten du lager en smoothie til deg selv eller til hele familien.  

En pulsfunksjon for enhver situasjon

Electrolux Explore 7 kommer med skreddersydde programmer, blant annet pulsintervaller og ulike hastigheter. Det betyr at du enkelt kan velge riktig program – enten du skal lage chunky guacamole eller fløyelsmyk suppe.
   Sammen med det skråstilte designet sørger blenderen for individuell og riktig behandling av hver enkelt råvare.

Dette er Electrolux Explore 7
Kolleksjonen består av to modeller: En premium-modell og en original-modell med henholdsvis fire og tre oppskriftsprogrammer. Electrolux Explore 7 kommer i fargene Soft Sand, Forest Green og Granit Black.

Tilbehør: Take away-flaske, juicefilter, multikutter, kjølepinne og thermo-cover.

Electrolux Explore 7 er nå tilgjengelige hos norske forhandlere. Veiledende pris fra 1 699 kroner til 2 499 kroner.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no