Meny
07.08.2013

Skjerm for nordiske værforhold

Panasonic Visual System Solutions lanserer 47-tommeren TH-47LFX6. LCD-skjermen er tilpasset utendørs digital skiltning med IP44-klassifisering, som betyr at den tåler både vann og støv, og innholdet på skjermen kan leses i direkte sollys.
Skjermen er tilpasset nordiske værforhold og tåler både høy temperatur, fuktighet, ekstrem kulde og sterkt sollys. Panelet er utført i rustfritt aluminium og herdet glass med forseglinger over alle åpninger. Skjermen kan monteres både vertikalt og horisontalt. I motsetning til de fleste utendørsskjermer, krever ikke 47LFX6 separate og dyre klimakontroll-elementer til oppvarmning og nedkjøling. Dette gjør skjermen mer pålitelig samt kostnads- og energieffektiv.

Kan leses under alle lysforhold
Bilder og video på 47LFX6 er knivskarpe i alle lysforhold. Skjermen har et luftkjølesystem som forhindrer temperaturstigninger og strømbrudd når skjermen utsettes for sollys. Skjermens IPS-panel gir bred synsvinkel og skarpe bilder med klare farger selv med skrå innsynsvinkel.

Profesjonelle funksjoner
Skjermen har lavt strømforbruk og et bredt utvalg profesjonelle funksjoner som DIGITAL LINK-teknologi. Dette er en enkel LAN-kabelløsning som gir brukerne mulighet til å overføre bilder, lyd og kontrollsignaler til displayet fra en avstand på opptil 100 m. Teknologien gir mulighet for installasjon av medieavspillere og overføring av innhold fra mobile enheter. Med DIGITAL LINK kan du også fjernovervåke og kontrollere skjermen ved uventede feil.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no