Meny
29.01.2014

Skarp, pålitelig og alltid tilgjengelig

– Profesjonelle håndverkere bruker ikke lenger stemjern bare for å skjære i tre. Stemjernet har blitt et allroundverktøy som brukes til å hugge, bryte og skrape med. Derfor lanserer nå Hultafors stemjern EDC – en ny produktkategori, designet for å kombinere maksimal skarphet og holdbarhet. – Tøffe, allsidige og ergonomiske. Det gjør stemjernene til et perfekt tillegg i alle verktøykassene, sier Håkan Carlsson, produktsjef hos Hultafors. 

Når Hultafors nylige studerte profesjonelle håndverkere i deres daglige arbeid viste det seg å være et behov av stemjern som er enkle å ta med seg, og som passer flere typer arbeid. Bygningsarbeidere, snekkere, gulvleggere, taktekkere, låsesmeder og malere ønsket alle det samme – et smidig stemjern med holdbart blad og kraftig skaft som tåler harde hammerslag.  
   -
 Stemjern EDC har sterke blad av japansk stål og et smidig håndtak, produsert av glassfiberforsterket PP-plast som tåler tøff bruk. Bladets innfestning har tagger på innsiden for å forhindre at det trykkes inn i skaftet når en slår på det, noe som gjør at verktøyet oppleves som ekstra stabilt. For å gjøre stemjern EDC så lett tilgjengelig som mulig har vi også utviklet et smart hylster som enkelt kan festes på beltet, lommen eller på en knapp. – Oppsummert kan en si at stemjern EDC har alle de funksjoner en trenger – alltid tilgjengelig, sier Håkan Carlsson. 
 
  Den nye produktkategorien inkluderer stemjern med bladstørrelser fra 6 til 32 mm. For å gjøre arbeidet så sikkert som mulig har bladet ingen skarpe hjørner, og håndtakets utforming garanterer et korrekt grep. I produktkategorien finnes også to huljern med kurvet form. Den ene er slipt på innsiden og gir en perfekt 11mm radius i ett slag, og det andre huljernet er slipt på utsiden perfekt for uttak av f.eks kabelkanaler. 
 
  Hultafors håndverksundersøkelse avslørte også at håndverkere ofte bytter mellom ulike stemjern i arbeidet. Derfor lanserer Hultafors også et spesielt hylster med plass for tre stemjern, et innovativt produkt som gjør det enkelt for håndverkeren å samle sine favoritter. Dessuten kan den enkelt festes på beltet eller holde ordren på stemjernene i verktøyskassen.

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no