Meny
22.04.2021

Silikonfri plugg- og skrueløsning til våtrom

fischers DuoSeal er verdens første plugg- og skrueløsning som forsegler borehullet helt tett uten bruk av silikon.


Installasjon og innfesting i våtrom er notorisk beryktet for å gi håndverkere og gjør-det-selv folket problemer. Hvis jobben ikke utføres ordentlig, kan det fuktige miljøet skade hele rommet og koste mange tusen kroner i erstatning og etterfølgende restaurering. Nå introduserer innfestningsekspertene, fischer, verdens første nylonplugg og -skrueløsning som sikrer en helt tett og sikker løsning til våtrom helt uten bruk av silikon: DuoSeal.

Enklere å montere og helt sikker
Hver eneste feil i et byggeprosjekt koster dyrt. Og spesielt i våtrom kan en feil skape fatale følger og føre til store ekstraomkostninger. Fuktskader kan føre til mugg, ødelagte rør og alvorlige skader i etasjeskiller i leiligheter. Derfor er det ekstremt viktig at alle installasjoner i våtrom er helt tette. Slik at vann, damp og fukt holdes ute av konstruksjonen. Dette er typisk en rolle som silikonfuger fyller. Nils Rusek, Salgssjef i fischer Norge, forteller:- Det er ikke nødvendigvis så enkelt å legge en korrekt og holdbar silikonfuge. Samtidig er fugene også det svakeste leddet hvis de ikke legges korrekt, og kan være årsaken til at rommets levetid forkortes eller må bygges helt om. Han fortsetter: - Vi skal slutte med å bli frustrerte over innfesting og fuging i våtrom. Med DuoSeal slipper du å fuge, og skal istedenfor bare bore ett hull i den riktige størrelsen, sette en plugg i og skru skruen fast. Enklere blir det ikke, og du oppnår en sikker løsning mot vanninntrenging i borehullet.
   Systemet består av fischers nyeste teknologi innenfor nylonplugger med tilhørende rustfrie stålskruer. Det sikrer en rask og sikker montering uansett om underlaget er betong, murstein, porebetong, gips eller tre. Og er tilgjengelige i esker til den profesjonelle sluttbrukeren, og som et blisterkort til den private brukeren som har behov for innfesting i et våtrom.

Vann-, varme- og kuldetestet
DuoSeal er siste tilføyelse til fischers Duo-Line sortiment og er godkjent etter norske regler til bruk i våtrom og våtromssonene 1 og 2, for eksempel til industrikjøkkken, slakteri og private hjem.
   - Jo lenger og jo mer vann en overflate utsettes for, desto bedre bør overflaten beskyttes, og spesielt om man lager et hull, for å unngå fuktskader. DuoSeal pluggen er vann-, varme- og kuldetestet og godkjent etter den europeiske standarden ETAG 022. Derfor kan vi med sikkerhet tilby håndverkere og gjør-det-selv folket det beste og mest sikre produktet på markedet, avslutter Nils Rusek.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no