Meny
19.02.2015

Siktek med nye vertikalporter

Rogalandsbedriften Siktek presenterer ny type vertikalport på det norske markedet.

Med dette produktet, som selges over hele Norge, har Siktek sikret seg et solid produkt innenfor porter og adgangskontroll. Cesarporten har vertikalt bevegelig blad og er derfor et bra alternativ der det er plassmangel eller skrånet terreng.
   Porten leveres galvanisert og kan og fås lakkert etter RAL-fargekart.
   Cesarporten leveres blant annet med sertifisert styringsenhet, fotocellegardin og klemsikringer, blinkende lys ved bevegelse og nøkkelbryter for åpning ved port. Den kan også fås med tilleggsutstyr som gsm-åpning, fjernkontroll, kode/kort-lesere eller induksjonssløyfer.
   Cesarporten leveres med hydrauliske motorer som dreier den sentrale bærebjelken for åpning. Dette gjør den svært driftssikker fordi den har få slitasjedeler, trinser og hjul. For å garantere drift ved strømbrudd er det installert en manuell pumpe for å åpne/lukke porten.
   Porten kommer i to utførelser. Den minste utgaven er beregnet for privat bruk, Den mer robuste er den industrielle utgaven. Portene leveres med bredde fra 3 til 20 meter. Industriutgaven leveres med høyde opp til 250 cm.
   Siktek AS, som er leverandør av områdesikring til havner, oljebaser, entreprenører og kommuner, vil levere, montere og tilby serviceavtaler på portene for det norske markedet.
   For mer informasjon kontakt Siktek AS på tlf. 483 09 090, v/daglig leder John Eirik Øvstebø eller send e-post til post@siktek.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no