Meny
04.09.2012

Siktek AS innleder samarbeid med COVA Security Gates

Rogalandsbedriften Siktek har innledet et samarbeid med Englands ledende produsent av Speed Gates med tanke på det norske markedet.
Med dette samarbeidet, som gjelder hele Norge, har Siktek sikret seg en solid partner når det gjelder hurtigeporter og andre sikkerhetssystemer. COVA Security Gates (CSG) var den første produsenten i verden som leverte en sporløs foldeport på markedet og er i dag Englands ledende leverandør av denne typen.

Speed Gates er alternativet til tradisjonelle skyvegrinder, der behov for rask åpning og lukking er påkrevd. Åpne- og lukketid på ca. 5–6 sekunder gir høy sikkerhet og god gjennomstrømming av kjøretøy. Portene kan leveres i alle designer og utførelser og kan tilpasses estetiske krav.

Terrorbeskyttelse
CSG er også en betydelig leverandør av krasjpullerter, chassisknusere og andre aktuelle produkter innenfor terrorbeskyttelse. Produktene er blitt grundig testet av britiske Transport Research Laboratory (TRL) i samarbeid med CPNI, som er den britiske regjeringens senter for beskyttelse av nasjonal infrastruktur. Hvert produkt har fått en formell PAS 68: 2010-klassifisering. Det vil si at produktene er i stand til å gi fremragende beskyttelse mot terrorister, ram-raiders og andre kriminelle trusler mot steder med trenger høy sikkerhet.

Siktek, som er leverandør av områdesikring til havner, oljebaser, entreprenører og kommuner, vil levere, montere og ha serviceavtaler på CSGs produkter for det norske markedet.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no