Meny
06.10.2014

Sikkerhetsselen Miller H-Design

Miller H-Design fra Honeywell er utviklet etter omfattende kundeundersøkelser og knallhard felttesting.

– Selen er designet for å sette brukerkomfort, fleksibilitet og komfort i høysetet. Den ergonomiske H-formen er nøkkelen til Miller H-Design-sele, forklarer Cline Verdot, produktsjef for fallsikring ved Honeywell Safety Products, EMEAI. 
  De store åpningene på begge sider, uten tverrstykke, kombinert med horisontale benstropper skaper en spesiell og komfortabel løsning.  

Rask å ta på
Miller H-Design, som fås med eller uten DuraFlex stretchbånd på skuldrene for ekstra komfort, har spesielle funksjoner som gjør denne selen opp til tre ganger raskere å ta på seg enn tradisjonelle seler. Dette opplyser selskapet i en pressemelding. Disse funksjonene inkluderer enkel tilgang til spennene, noe som gir muligheten til intuitive justeringer ved å trekke ned fra toppen, (kontra tradisjonelle selespenner som må dras oppover) samt et brystbelte som kan reguleres til en mer komfortabel passform. 
  Kundene kan velge mellom to lett tilgjengelige festepunkter foran: to store, tynne båndsløyfer eller en patentert D-ring som hjelper til å holde brukerne sentrert i tilfelle et fall og hindrer dem i å vippe sidelengs. Den bakre D-ringen på H-Design er plassert i en vinkel for å gjøre det lett å komme til og koble den til.  

Enkel inspeksjon
De svært synlige sømmene og fallindikatorene på forsiden av båndsløyfene og bakplaten gjør inspeksjon av H-Design enkelt for sikkerhetsansvarlige og brukere. Selen kommer også med beskyttede sporbarhetsetiketter for å lette inspeksjonshistorikk. Vannavstøtende og flekkfri vevbånd bidrar til å gjøre H-Design slitesterk og reduserer de totale eierkostnadene. H-Design-sikkerhetsselen oppfyller kravene i EN 361: 2002 og er sertifisert for bruk opp til 140 kg.  

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no