Meny
20.01.2016

Semimobile løsninger innenfor knusing og sikting

Normine presenterer en løsning i mellomrommet mellom mobilt og stasjonært knuse- og sikteutstyr.

Det har fra mange hold vært etterspørsel etter en løsning der knuse- og sikteutstyr kan være flyttbart uten at man må bruke lang tid på montering/demontering. Mange har i slike tilfeller måtte velge mobilt utstyr der det er montert hydrauliske belter og dieselmotor. Normine tilbyr nå et tredje alternativ med semimobile enheter levert enten på skids, hjul eller på flyttbare stativer. Enhetene leveres enten med elektrisk tilkobling eller med dieselaggregat montert.
 
Egen design
Daglig leder i Mineralteknikk, Arne Kenneth Øvstebø, har stor tro på de nye produktene. – Normine har spesialisert seg på høy kvalitet, og maskinporteføljen omfatter kjeftknusere, konknusere, slagknusere, kubisatorer, sikter og matere. Videre leveres komplette teknologiske produksjonslinjer, fra grovtrinnet til finverket, forteller han.

Ingeniører og servicepersonell
– Normines ingeniører har stor kunnskap innenfor knusing og prosessering av bergmineraler, som vi kan tilby videre til våre kunder. Vi kan levere alt fra forprosjekt, 3D-tegning av anlegg, kapasitetsberegning, effektlister osv. til ferdige tilbud og montasje, opplyser Øvstebø.

Utviklet av Mineralteknikk
Normines maskiner selges enten direkte til sluttkunder eller via forhandlere i Skandinavia. – Våre ingeniører jobber frem gode løsninger i tett samarbeid med kunden og presenterer deretter et konkret tilbud, opplyser Øvstebø.

Videre vekst
– Mineralteknikk har hovedkontor i Sandnes, har lang erfaring innenfor bransjen og lover flere spennende nyheter utover i 2016.  De første ordrene fra Normine leveres allerede i januar 2016 i Norge. Markedet har i lengre tid ønsket seg et alternativ innenfor knuse- og sikteutstyr, og nå gjenstår det å se om de er villige til å kjøpe produktene våre, avslutter Øvstebø.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no