Meny
09.12.2016

Seco utvider utvalget og introduserer nye skivefreser

Seco har utvidet bransjens største utvalg av skivefreseskjær. Som svar på krav fra kundene har Seco introdusert 335.14-systemet med små diametere og utskiftbart hode, 335.16-freser for T-spor, samt kassettversjoner av 335.25-fresen som bruker runde skjær.

Med bruk av utskiftbare hardmetallhoder med liten diameter gir 335.14 en allsidig og presis skjæreprofil som takler alle typer materialer. Disse fresene er ideelle for rillefresing, låseringer, profiler med full radius og fasefresing. Et pålitelig system med utskiftbare hoder holder bearbeidingskostnadene under kontroll. 335.14-serien leveres med et stort utvalg sylindriske og integrerte klemhylse holdere i diametre fra 9,7 til 34,7 mm, som skjærer bredder fra 0,7 til 5,15 mm.

Firkantede skjær
De svært stabile 335.16-fresene bruker firkantede skjær for økonomisk kjøring av krevende T-spor. Moderne skjærgeometrier reduserer bearbeidingskrefter og støy for optimal levetid på verktøyet. Sentraliserte kjølekanaler fjerner spon effektivt og gir god overflatekvalitet og kvalitet på bearbeidede deler. Fresene leveres i diametre på 25 til 50 mm basert på standardiserte T-spordimensjoner. Det store utvalget av skjærgeometrier og-sorter skjærer i mange materialer med kutthøyde fra 11 til 21 mm.

Runde skjær
Den utvidede serien av 335.25-skivefreser omfatter nå nye kassetter for runde skjær med diametre på 16 og 20 mm. Disse fresene har god ytelse ved bruk på diverse operasjoner som spor, planering eller bakplaning for fresing der du trenger hjørneradier. De utskiftbare kassettene sikrer lang og pålitelig levetid av fresekroppen. Seco opplyser at det store utvalget av skjærgeometrier og skjærsorter gir friere skjæring og øker kostnadseffektiviteten for alle typer materialer. Vanlige og ekstra store kassettstørrelser godtar runde skjærdiametre på 16 og 20 mm. Diameterene på fresene strekker seg fra 100 til 315 mm.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no