Meny
29.09.2020

Seco Tools utvider serien av Jetstream holdere for standard ISO-dreiing

Seco Tools annonserer en utvidelse av den integrerte Jetstream Tooling-teknologien (JETI) med et komplett utvalg av holdere for standard ISO-dreiing.

Den brukervennlige integrerte kjølevæsketeknologien forlenger verktøyets levetid betydelig, samtidig som oppsettet og indekseringstidene forkortes takket være en ny skrueklemme og fraværet av utvendige slanger.
   Ved å plassere kjølevæske under høytrykk direkte i skjæreområdet sikrer JETI-teknologien overlegen spon- og temperaturkontroll. For ytterligere prosessoptimalisering er holderne utstyrt med Jetstream Tooling Duo utstyrt med et ekstra kjølevæskeuttak fra klaringssiden, som kan slås på eller av, avhengig av kravene til bearbeidingen. Som et resultat av dette kan du kjøre med mye høyere skjæredata uten å påvirke programsikkerheten for ISO-S-, ISO-M- eller ISO-P-fresing.
   Det utvidede JETI-utvalget av standard ISO-holdere ble først introdusert for MDT-, X4-, 150.10- og Snap-Tap-holdere, og det inneholder 182 nye produkter for alle tommeholdere, metriske holdere og Seco-Capto-holdere. Hvis du vil ha mer informasjon om hele utvalget av JETI ISO-verktøyholdere, kan du kontakte en lokal Seco-representant eller gå til produktsiden for JETI-holdere.

www.secotools.com.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no