Meny
12.01.2021

Seco Tools legger en ny fres: Turbo 16 hjørnefres

Trygge prosesser og lang levetid for verktøyet aldri vært viktigere. Den nye Turbo 16 fra Seco Tools tar nye steg på økt produktivitet og holder bearbeidingskostnadene nede.


Takket være en imponerende liste over optimaliserte funksjoner leverer fresen eksepsjonell verktøyytelse for en rekke bruksområder og materialer. Jevn fresing og lave skjærekrefter betyr redusert strømforbruk og verktøyslitasje – levetiden for verktøyet kan faktisk økes med opptil 130 %.
   Turbo 16 sikrer også høy produktivitet – den eksepsjonelt tett-tannede versjonen på utvalgte freser øker materialavsponingen betydelig, med opptil 50 %. Et bredt utvalg av grunn- og direktepressede skjær gir Turbo 16 en enestående fleksibilitet, mens fresekroppene er laget av korrosjonsbestandig verktøystål. De har interne kjølekanaler og diametre fra 25 til 250 mm. De er kompatible med en rekke forskjellige koblinger samt standard roterende holdere.
   For å bevise at Turbo 16 virkelig er bygd for fremtiden, er skjærene de første Seco Tools-produktene som har Data Matrix-merking. Disse kodene kan brukes til å lagre produkt- og partiinformasjon, og de kan leses av med den nye smarttelefonappen Seco Assistant.

Se også www.secotools.com.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no