Meny
19.06.2019

Schneider Electric lanserer Unica System+

Unica System+ er en ny og tidsriktig serie produkter og tilbehør for kabelhåndtering, som ordner og leder strømledninger til pulter og hjemmeinnredning.

Den nye serien gjør arbeidsplassen mer praktisk, lettere å rengjøre og mer estetisk. Stikkontaktene har integrert USB-lader og kan enkelt monteres i benkeplaten. Serien omfatter også en trådløs lader.

For kontor og hjem

- Det nye kabelhåndtering-systemet fra Schneider Electric, Unica System+, er utviklet med tanke på moderne kontorbehov, ikke minst hjemmekontor. Det kan integreres også i kjøkkenbenker og andre flater som er en del av hjemmeinnredningen, sier Anne-Sophie Hajjar, VP Building Transactional i Schneider Electric Norge.

Skaper orden og forenkler rengjøring
Når mobil, datamaskin, nettbrett og alt annet som trenger strøm samles på kontorpulten, på kjøkkenbenken eller på skrivebordet hjemme, blir det lett rotete. Schneider Electric sitt nye Unica System+ omfatter blant annet elektriske uttak med innebygd USB-lader og en trådløs mobillader. Alt kan lett integreres i benk- og bordplater.  Med alt tilbehør systemet byr på, blir arbeidsplassen penere, lettere å rengjøre og definitivt mer praktisk.

Flere varianter uttak og USB-ladere

Det finnes tre varianter i det nye sortimentet med stikkontakter. Man kan velge mellom et vanlig uttak, en USB-kontakt eller en enhet med bare USB A- og C-terminaler. Stikkontaktene har en optimal tilkobling og er tilgjengelige i hvitt eller antrasitt. Som tilbehør er det et gjennomsiktig deksel som beskytter mot støv og sprut. Smart, ikke minst når bordenheten plasseres på kjøkkenet.

Trådløs lader
Den nye induktive ladeteknologien tillater å unngå kabler og ekstra ladere. Med Schneider Electric sin nye bordenhet XS plasserer man bare mobilen på toppen av laderen. Et pip og en grønn LED viser statusen slik at man tydelig kan se når den lades. Den trådløse laderen er tilgjengelig i antrasittgrå, er Qi-sertifisert og IP44-beskyttet, noe som betyr at den oppfyller standarden for trådløs batterilading og tåler vann.

Enkel installasjon
Uttakene og bordladeren er enkle å installere på alle typer benk og bordflater. Man borer bare et 60 millimeter bredt hull i bordflaten med det tilhørende hullsaget og trekker deretter kablene gjennom. Det gjenstår da bare å koble støpselet og stramme den grønne låseringen under bordet.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no