Meny
30.03.2022

Schibsted-suksess med omfattende nettverk for entreprenører og håndverksbedrifter

I 2020 lanserte Schibsted tjenesten Prosjekt+, der håndplukkede entreprenører og håndverksbedrifter får tilgang på større byggeprosjekter i privatmarkedet. Halvannet år etter lansering kan de konstatere at de har truffet en nerve hos oppussingsivrige nordmenn. Se.https://prosjektpluss.no/

Sofie Graff Nesse

– Veldig mange som utfører større byggeprosjekter privat synes det er vanskelig å finne riktig entreprenør. Det er ofte snakk om mye penger på slike prosjekter, og konsekvensene av å velge feil er stor. Med Prosjekt+ gjør vi det enkelt å velge mellom kvalitetssikrede entreprenører fra øverste hylle, forteller leder for Prosjekt+, Sofie Graff Nesse.
   – Det er så mange dyktige håndverksbedrifter der ute, og det er de vi ønsker å løfte frem
   Etter snart halvannet år i sjefsstolen har hun lært mye om håndverksbransjen. Graff Nesse forteller at hun er imponert over hvor mange dyktige og seriøse entreprenører som finnes der ute, men retter samtidig en pekefinger mot de som tar snarveier og ikke følger alle lover og regler.
   – Folk flest har ikke kompetanse til å vurdere om en entreprenør er seriøs eller ikke. Det som fra utsiden kan se bra ut, er dessverre ikke alltid det - og da ender kunden opp med svarteper. På Prosjekt+ stiller vi strenge krav til entreprenørene som skal være med i nettverket vårt, både hva gjelder økonomi, erfaring og sertifiseringer. Det er så mange dyktige selskaper der ute, og det er de vi ønsker å løfte frem, sier Graff Nesse.

Gjør det enkelt å velge de beste entreprenørene
Hun er opptatt av at man i større grad legger til rette for at privatpersoner uten kompetanse om håndverksbransjen kan ta gode og trygge valg, på en enkel og effektiv måte.
   – Vi kan ikke forvente at folk flest har inngående kunnskap om hva som skal til for å bygge et hus. Det er bransjens og vår oppgave å gjøre det enkelt for de «kunnskapsløse» å ta et like godt valg som de som har inngående kunnskap om bransjen, sier Graff Nesse.
   Når du legger ut byggeprosjektet ditt på Prosjekt+ blir du i løpet av kort tid kontaktet av en rådgiver som gjør en kontrollsjekk av informasjonen som er oppgitt i prosjektbeskrivelsen. Basert på denne informasjonen, gjør rådgiverne i Prosjekt+ en manuell gjennomgang av entreprenørene i nettverket sitt, før de matcher prosjektet med to eller tre entreprenører som de mener er relevante for jobben som skal utføres.
   Deretter blir du kontaktet av de respektive entreprenørene og avtaler selv befaring. Hvilken entreprenør du til slutt velger er opp til deg.
   – Vi ønsker å gjøre det enkelt å velge gode og trygge entreprenører, samtidig som vi gir flere valgmuligheter.
Hva slags prosjekter er det folk legger ut på Prosjekt?
   – Vi formidler et bredt spekter av prosjekter, med alt fra totalrenovering av enebolig, fasaderoveringer, påbygg, og oppussing av borettslag, avslutter Graff Nesse.

Se https://prosjektpluss.no/

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no