Meny
05.03.2018

Satser på avfall og gjenvinningsbransjen

Mineralteknikk i Sandnes etablerer datterselskapet Returteknikk ved oppkjøpet av selskapet L.Bekkelund AS.

 L.Bekkelund AS ble etablert i 1971 og har siden levert utstyr til anleggsbransjen. Siden 1984 har de blant annet spesialisert seg på trommelsortering, som de også var de første til å utvikle.
    Siden da har selskapet vært ledende på det norske markedet med trommelsorteringskonsepter – utviklet sammen med kunder og ledende produsenter. Forkjærligheten til trommelsorterere baserer seg på den utrolige evnen til å sortere vanskelige masser, stor produksjonskapasitet samt eksakte graderinger.  Bedriften har levert over 100 stasjonære og mobile trommelsorteringsverk i Norge, og lager, prosjekterer og rettleder kunder ut i fra årelang erfaring. Kompetanse på sortering av vanskelige masser er bygd opp gjennom mange år med praktisk utprøving og utvikling av nye trommelkonsepter, som kundene har stor nytte av.
   – Vi vil fortsette å investere i fremtidig vekst og satser videre på nye produkter, personellutvikling og andre strategiske vekstområder, sier Arne Kenneth Øvstebø.   – Vi tar mål av oss å bli en solid og respektert leverandør i retur, avfall og gjenvinningsbransjen fremover, fremholder han. – Sirkeløkonomi – gjenvinning ER framtiden.
   Dette er noe Andreas Bekkelund sier seg enig i, og er veldig tilfreds med at Øvstebø bygger videre på selskapet som han ble født inn i, og vokste opp med.
   – Miljøet er noe om påvirker oss alle og som vi må forvalte det til det beste for våre etterkommere, sier påtroppende daglig leder i Returteknikk Eirik Enerstvedt.
Se også www.returteknikk.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no