Meny
23.09.2013

Samsung baner vei for skarpe kurver

Samsung leder an inn i en ny æra av TV-titting og er først på det nordiske markedet med sin 55-tommer OLED-TV med buet skjerm.
Til forskjell fra LED/LCD-teknologien lar OLED-teknologien hver piksel leve sitt eget liv. Det gir forbrukeren en kompromissløs klarhet selv ved de skarpeste kontrastene og raskeste bevegelsene, opplyser produsenten. Samsungs OLED-TV sørger for at fotballspilleren ikke løper fra drakten sin, og at zebraen på savannen beholder sine vakre striper.

Samsung sier videre dette om den buede skjermen: Den mykt buede skjermen gir større dybde i bildet og skaper en surroundfølelse for øyet. Panoramaeffekten gir en virkelighetsnær TV-opplevelse som tar seeren med ut på banen eller ut i naturen. Den buede skjermen gir en mektig opplevelse, både for deg som sitter midt foran TV-en og for kompisen i godstolen ved siden av. 

I tillegg til skarpe kurver i tidløs design får man også to TV-apparater i ett. Med Samsungs Multi View-funksjon og de aktive 3D-brillene kan du og kona se på to ulike programmer samtidig, på samme TV, uten å behøve å slåss om fjernkontrollen. 

Samsung KE55S9C er å finne i butikk i begynnelsen av oktober med anbefalt utsalgspris 70 000 kroner.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no