Meny
21.10.2016

SSAB utnevner første My Inner Strenx-medlem i Norge

SSAB utnevnte nylig Duun Industrier fra Åsen i Nord Trøndelag til å bli det første My Inner Strenx-medlemmet i Norge. Duun Industrier produserer mellom annet vedmaskiner, frontlasterutstyr, snøhåndteringsutstyr og sandstrøere og har gjort det i 60 år.

Å bruke Strenx-materialer i produksjonen har vært et naturlig valg for Duun Industrier i mange år. Etter en evalueringsprosess i SSAB er Duun nå også blitt en del av den eksklusive listen av My Inner Strenx-medlemmer.
   – Vi har drevet denne familieeide bedriften i 60 år nå, og det føles som et naturlig skritt for oss å søke om denne sertifiseringen. Vi har alltid forsøkt å være langt fremme innenfor bruk av riktige materialer og å ta i bruk ny teknologi, og nå er vi Norges første My Inner Strenx-medlem, sier Karl Martin Eggen, som er ny administrerende direktør i Duun.
   Duun Industrier er et norsk selskap med all produksjon, testing og produktutvikling i sine lokaler i Åsen. Størstedelen av produktene selges på det norske markedet, men det er også en del eksport.
   – Jeg er veldig stolt over å kunne ønske Duun Industrier velkommen som det første My Inner Strenx-medlemmet i Norge, sier Tobias Appelkvist, markedssjef for SSAB i Norge. Selskapets lange historie og kvaliteten på produktene de leverer sikrer suksess fremover.
   For å sikre høy kvalitet og produktivitet har Duun industrier hatt sterkt fokus på å bruke robotisert sveising inkludert et stort FMS-anlegg. Denne bruken av teknologi er kombinert med manuell sveising for å oppnå en fleksibel og kundefokusert produksjon.
   I tillegg til å produsere Duun-merkevarer tilbyr Duun industrier flere forskjellige løsninger som underleverandør. Laserskjæring, nibbling, pressing/knekking av metallplater så vel som en betydelig variasjon av sveising og overflatebehandling er noen av tjenestene som tilbys kunder.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no