Meny
28.06.2025

SMARTE DAMPOVNER FRA AEG

– Vår nye premiumserie med ovner fra AEG kommer med et helt nytt design, med mer bruk av glass og signaturlinjer, sier Martin Stenberg.

Han er markedsansvarlig i Electrolux, og vi møter ham i april på opplæringsmessen PowerUp.

– Ovnene ble lansert på IFA, og er nå klare for det norske markedet. De kommer i to sorte utførelser; matt og blank, sier Stenberg når vi møter ham på Clarion Hotel Oslo Airport på Gardermoen.

AEG leverer tre ulike dampnivåer i de forskjellige modellene. Disse tre har fått navnet Steambake, Steamcrisp, Steampro.

– De to første nivåene tilbys også med pyrolyse, sier Stenberg.

Steambake brukes for å gi gjærbakst et bedre resultat.

– Vann i ovnsrommet fordamper og skaper en fuktigere luft, slik at gjærbaksten hever bedre og får en sprøere skorpe, sier Stenberg til fagbladet Elektronikkbransjen.


Helautomatisk damp


Steamcrips tilfører damp til steking av for eksempel kjøtt, fisk og bakst. Maten varmes opp med en kombinasjon av varmluft og damp. Steampro sousvide er en full dampfunksjon som er laget for helt nøyaktige temperaturer.

Les hele artikkelen her:

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no