Meny
09.05.2014

Ruukki Laser Plus

Ruukki fullfører nå familien av laserprodukter med Ruukki Laser Plus, som har en retthetsklasse (Tol) på 3 mm/m etter laserkutting. 

Selskapet opplyser at Ruukki Laser Plus oppfyller de mest utfordrende kravene til et ubemannet produksjonsmiljø og tilbyr klare prosess- og kostnadsfordeler gjennom kortere ledetider, redusert behov for omarbeid og den høyeste komponentpresisjonen. Produktet har blitt utviklet gjennom et nært samarbeid mellom produsenter av laserskjæringsystemer, sluttbrukere, distribusjonspartnere og Ruukki.
  – Den komplette prosessen til Ruukki garanterer optimal retthet og minimum indre spenning for Ruukki Laser Plus stål. Retthetstester for Ruukki Laser Plus gir unike resultater. Strenge retthetstoleranser og konstante mekaniske egenskaper for hver leveranse betyr problemfri produksjon. I tillegg garanterer den glatte overflatekvaliteten til Laser Plus stål høyere skjærehastigheter og en førsteklasses overflate på kantene.  Skjæring av komplekse komponenter og smale konturer kan utføres uten omarbeid, sier John Børge Halvorsen, administrerende direktør for Ruukki Norge AS.
  På grunn av den kontrollerte varmebehandlingsprosessen er overflaten på Ruukki Laser Plus dekket av tynne mikrosjikt. Dette muliggjør mer effektiv laser-, vann- og plasmaskjæring, og en oppnår en god kvalitet på kuttekanten selv for tykkelser opp til 30 mm. Formingsverdiene for Ruukki Laser Plus stål er gode, og Ruukki garanterer en minimum radius på 1,5 x materialtykkelsen for Laser Plus stål.
  Ruukki Laser Plus stål er nå tilgjengelig som grovplater og fra høsten også som båndprodukter. Det er aktuelt for bruk i f.eks. maskinteknikk og i bil- og elektronikkindustrien. 

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no