Meny
03.01.2019

Routes Europe 2020 lander i Bergen

Avinor og Bergen lufthavn skal sammen med samarbeidspartnere være vertskap for Europas største ruteutviklingskonferanse, Routes Europe i 2020.

Steven Small fra Routes og Aslak Sverdrup ved Avinor Bergen lufthavn signerte avtalen om Routes 2020.
   Etter en anbudskonkurranse er det klart at Avinor blir vertskap for Routes Europe i 2020. Nyheten ble offentliggjort og kontrakten signert, i Bergen Reiselivslags kontor, i hjertet av Bergen i dag.
   Steven Small, Brand Director i Routes sier de er veldig glade for å jobbe sammen med Avinor og for at å ha fått Routes Europe til Bergen i 2020. – Avinor leverte et svært overbevisende tilbud for å være vertskap for arrangementet, fullt av friske ideer som vi tror både regionen og norsk nærings- og reiseliv vil dra nytte av og sette pris på.

 Avholdes i Grieghallen
– På vegne av Avinor og Bergen lufthavn Flesland er vi stolte og gleder oss til å ønske 1200 delegater velkommen til vakre Bergen. Dette blir et løft for Bergensregionen og for hele Norge. Med den nye flyterminalen som åpnet i Bergen i fjor har vi fasiliteter som kan håndtere dette. Bergen lufthavn Flesland er nå blant de 20 flyplassene i Europa som passasjerene er mest tilfreds med. Tidligere ble vi plassert på rundt hundrede plass. Vi har lykkes i dette sammen med våre partnere på flyplassen, og vil fortsette å jobbe sammen for å oppnå enda høyere passasjertilfredshet. Jeg vil også gjerne få fremheve det gode samarbeidet mellom Avinor og en rekke aktører i byen for å få arrangementet til Bergen, sier Aslak Sverdrup, lufthavndirektør for Avinor ved Bergen lufthavn Flesland.
   – Møte og arrangementsavdelingen i Bergen Reiselivslag har sammen med Avinor utarbeidet søknaden til Routes 2020. Vi har jobbet tett med Avinor og flere andre aktører i Bergen gjennom hele søkeprosessen. At vi sammen fikk dette til er svært gledelig, fordi Routes 2020 gir store ringvirkninger for Bergensregionen, sier kongressjef Arve Lindgren i Bergen Reiselivslag.
   Routes Europe-konferansen avholdes i Grieghallen i Bergen og er et samarbeidsprosjekt mellom Avinor, Bergen Reiselivslag, Fjord Norge, Innovasjon Norge, Bergen kommune, Grieghallen og Hordaland Fylkeskommune.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no