Meny
12.12.2018

Robuste 4K-skjermer i storformat

Panasonic utvider sitt nylig lanserte produktsortiment av profesjonelle 4K-skjermer med to nye premium-størrelser på 86 og 98-tommer.

De to nye storformat-skjermene i den slanke og lette SQ1-serien (TH-98SQ1 og TH-86SQ1), forventes å være tilgjengelige i januar 2019. Skjermene har HDR-støtte og leverer 4K-bilder på 500 cd/m2. De kan brukes både stående og liggende og har inkludert tilt-montering opp til 20 grader. I tillegg har de flere tilkoblingsmuligheter og oppsettalternativer for enkel installasjon.
   En ny multiport-utgang gjør skjermen fleksibel. Bildet kan deles inn i fire kvadranter, eller to bilde-for-bilde-varianter eller en av fire bilde-i-bilde-effekter. I tillegg er det mulig å bygge en stor bildevegg med opptil 100 skjermer i 10 x 10 konfigurasjon.
   Skjermene skal være godt egnet for miljøer innenfor detaljhandel, utdanning, museer og bedrifter, og er designet for å brukes døgnet rundt. De er også utstyrt med en helt ny 12-segments fargestyringsfunksjon og seks bildemoduser som gjør bildejusteringen mer fleksibel. Det er mulig å justere både fargetoner, tetthet og lysstyrkeparametere for rød, grønn og blå, samt komplementærfargene cyan, magenta og gul.
   Med digital signage-applikasjoner i tankene har SQ1 en 4K USB-mediespiller som eliminerer behovet for eksterne avspillingsenheter og muliggjør ekstern oppdatering av innhold. En failover og fallback-funksjon gjør at systemet umiddelbart kan skifte over til alternative signaler hvis hoved-videosignalet blir avbrutt.
   En annen viktig funksjon i SQ1-serien er en ny, ultra-slank Intel SDM-port (Intel Smart Display Module) som gjør signage mulig via en tredjeparts innebygget PC som sikrer eventuell fremtidig ekspandering.
   En infrarød versjon av SQ1-serien (TH-98SQ1-IR og TH-86SQ1-IR) vil også bli tilgjengelig i januar 2019.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no