Meny
11.10.2023

Robotstøvsugere for det nordiske markedet

Wilfa, en ledende aktør innen husholdningsapparater, tar et nytt steg mot å forvandle og forenkle forbrukernes hverdag ved å lansere Innobot robotstøvsugere. Med dette videreføres Wilfas mål om å levere kvalitetsprodukter som er utviklet for det nordiske hjem. 

Innobot robotstøvsugere er utstyrt med funksjoner og innovativ teknologi som er skreddersydd for å rengjøre med et perfekt resultat. Sterk sugeeffekt sørger for effektiv støvsuging av gulv og tepper, avansert navigering gjør at roboten kartlegger omgivelsene og unngår hindringer og den vibrerende våtmoppen sørger for skinnende rene gulv. De smarte funksjonene minimerer rengjøringstiden og maksimerer effektiviteten.

Tilbake der Wilfa startet

Wilfa ble startet som en støvsugerprodusent tilbake i 1948 og har en lang historie med støvsugere bak seg. Etter noen års pause satses det nå igjen for fullt på rengjøringsprodukter:

– Vi startet reetableringen på rengjøringsmarkedet i fjor med den trådløse håndstøvsugeren Innovac Sensor. Nå setter vi fart med 3 robotstøvsugere med moppefunksjon, en automatisk tømmestasjon og en ny trådløs håndstøvsuger, Innovac Aqua Plus, som også har moppefunksjon. Med kombinasjonen av en Wilfa robotstøvsuger og håndstøvsuger kan kundene våre bruke tiden sin på det de liker å gjøre, som sjeldent er å vaske huset, sier Morten Hoff, CEO Wilfa.

– Som et norsk selskap har vi god kjennskap til det nordiske hjemmet og den nordiske forbrukers behov. Med Wilfa robotstøvsugere får du et skikkelig rent hjem og du sparer tid og energi i en travel hverdag. Det er den beste løsningen på rengjøringsbehovet til de aller fleste, fortsetter Hoff.

Lokalt språk og lokal support

Den tilhørende appen gir brukerne full kontroll over robotstøvsugeren, uansett hvor de er. Appen kan settes til lokalt språk som gjør det enkelt for alle å forstå robotens innstillinger, funksjoner og instruksjoner. I tillegg tilbys lokal kundeservice for robotstøvsugerne og 5 års garanti.

– Vi ønsker å gi kundene våre et produkt de kan stole på og på sitt eget språk. Vi er til stede der forbrukeren er og kan raskt og enkelt bistå ved behov, sier Morten Hoff.

– Vi vil fortsette å utvikle smarte løsninger som gjør at vi kan utfordre de store internasjonale merkene, avslutter Hoff.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no