Meny
04.05.2017

Rittal har fått pris for beste overvåkingssystem for datasenter

Rittal CMC III overvåkingssystem er ifølge leserne av det tyske fagbladet Funkschau det mest populære produktet for overvåking og styring av datasentre. Rittal ble hedret med to priser da Readers´Choice Awards ble avgjort blant leserne av det veletablerte tyske IT bladet.


I år var det åttende gangen som Funkschau Readers´Choice Awards ble holdt og totalt 5500 IKT beslutningstakere og forretningsbrukere stemte på sine favoritter i 20 kategorier. I kategorien Data Centre Monitoring and Management tok Rittal hjem seieren med overvåkingssystemet CMC III. Andre- og tredjeplass gikk til Paessler og Schneider. Andre nominerte i denne kategorien var Emerson Network Power og Consistec.
   – Vi er beæret over å motta denne Readers´Choice Award. Det viser at vi forstår våre kunders behov og har oppfylt dem, sier Sven Lauroesch, IT Product Management på Rittal.

Ideelt for IT-miljøer
Det modulære CMC III-systemet er utviklet for overvåking av IT-miljøer og hjelper bedrifter å etablere en effektiv og sikker IT-infrastruktur. Produktlinjen omfatter en rekke sensorer, for eksempel for å overvåke luftfuktighet, temperatur, dørstatus, automatisk døråpning, differensialtrykk, vibrasjon og støt samt hærverk.

Platinapris for klimatisering
Rittal ble også fremhevet av leserne av Vogel Business Media. Over 34 000 lesere av Vogel Business Medias seks IT-bransjeportaler deltok for å velge vinnere i 42 kategorier. Rittal ble i år tildelt platina i kategorien for kapslings og klimatiseringssystem, en velprøvd Rittal-kompetanse. Dette var det andre året på rad hvor Rittal vant. I 2015 fikk Rittal platinaprisen i kategorien for rack og datacontainer.
   – Utmerkelsene i 2015 og 2016 understreker at våre løsninger er blant de mest fremgangsrike produktene innen IT-bransjen. Dette er en tillitserklæring fra våre kunder, understreket Dietrich Malzacher, leder av IT-prosjekter hos Rittal, i sin takketale.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no