Meny
27.03.2014

Ring hytta varm

Hyttami.no er en tjeneste for fjernstyring av strøm, varme og alarm i norske hytter. Tjenesten innebærer blant annet at man har kontroll med varme og alarm på hytta, uten at man er der fysisk. Tjenesten gir mulighet til å fjernstyre strømmen slik at hytta er behagelig og varm når man kommer dit.

Hyttami.no er en abonnementsbasert tjeneste. Den gir en trygg og sikker løsning med full kontroll av varme og alarm på hytta. Den gjør det enkelt å fjernstyre og overvåke både varme, temperatur og alarm via internett, telefon og sms.
  Hyttami-kundene kan bruke enkle og oversiktlige styringssider på hyttami.no. Fra dette nettstedet kan de blant annet skru av/på varme og alarm i nåtid eller fremtid, sjekke status, administrere varslings- og alarmlister og administrere forhåndsgodkjente brukere m.m.  
  Hyttami-kunder med SmartBase eller Base Unit Pro kan bruke apper for iPhone eller Android som styringsverktøy. 
  Kundene kan også bruke enkle sms-meldinger til å fjernstyre varme og alarm på hytta. De sender bare meldingen til meldingssentralen 26177, deretter mottar de en kvittering fra hytta med oppdatert status.  
  Endelig kan Hyttami-kunder bruke tjenestens taleserver til å fjernstyre varmen av eller på. De ringer da til 07077, der en stemme forteller hva de skal gjøre. 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no