Meny
12.12.2019

Rejlers valgt for RIE-tjenester til Økern Portal i Oslo

Rejlers er valgt for å levere elprosjektering av kontorbygg og
markedsarealer i Økern Portal i Oslo.

På Økern i Oslo er det stor byggeaktivitet. Hovinbyen er bokstavelig talt i støpeskjeen og utgjør et av de største byutviklingsprosjektene i Oslo. En fornyet bydel skal huse 100 000 mennesker, og være arbeidsplassen til titusenvis. Sentralt i dette området ligger «Økern Portal» som med sine ca 81.000 kvadratmeter skaper et bærekraftig fellesskap mellom næring og nærmiljø i et smart næringsbygg. Her tilbys alt fra fleksible kontorlokaler til restaurant- og kulturopplevelser for ansatte og beboere i området.

RIE-tjenester for 68 000 kvm Smart Bygg
Rejlers er tildelt oppdraget med elprosjektering av kontorbygg og markedsarealer, totalt 68 300kvm. Utførende el-entreprenør er Lysteknikk elektroentreprenør AS.
   – Vi er meget godt fornøyd med å bli tildelt dette oppdraget. Vi har lang erfaring med denne type leveranser, og vi er overbevist om at vi også denne gangen vil levere i henhold til forventning, sier Petter Arnesen, Direktør for Buildings i Rejlers.  
   - Oppdragsgiver har klare ambisjoner om at Økern Portal skal bli et moderne smart bygg, og det passer også svært godt med vår strategi og kompetanseprofil forteller Arnesen.

I sentrum for arbeidsliv og byliv
Økern og Hovinbyen står midt i den største bydelsforvandlingen vi har sett i Oslo. Når Økern Portal står klar i 2021, blir bygget sentralt plassert i sentrum av den nye bydelen og vil tilby ansatte og beboere et rikt tjenestetilbud i et 7500 kvadratmeter stort markedsområde
   – Økern Portal blir mer enn et kontorbygg. Ansatte får nyte godt av mange flere tilbud enn man finner i vanlige næringslokaler, fordi bygget skal være en aktiv bidragsyter til både næringsmiljø og nærmiljø. For at dette skal skje må myldreområdet på bakkeplan være attraktivt og åpent for alle. Det vil skape et større mangfold enn vi ser de fleste andre steder, mener Richard Groven i Oslo Pensjonsforsikring, som står bak bygget.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no